Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry o specyficznych wymaganiach.

dzekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję gry dla zabawy, liczę na przykłady gier MMORPG.

Wymagania:

-Rozwój postaci,

-Duża ilość miejscówek, w których można podropić przedmioty i po wbijać doświadczenie,

-Chcesz coś mieć? GRAJ!... Czyli nie pożeracz pieniędzy z portfela, typu metin2, czy 4story.

-Wierzchowce,

-Gra może być nastawiona bardziej na ubijanie potworków w grupie(pt.)

TorchlightII i Diablo III odpuszczę sobie ze względu na cene diablo i szybkosc wbijania lvl torchlight'a.

Opublikowano

Ja polecam Runes of Magic. ;) Samemu ciężko się gra, w pt idzie bardzo fajnie. Są wierzchowce do wypożyczenia bądź do kupienia z item shopu. Aczkolwiek nie musisz wydawać kasy, aby grać, tylko musisz poświęcić trochę czasu na dorobienie się. :)

Opublikowano

Runes of Magic - również polecam, lecz nie grałem długo bo nie gram w takie gry. Nie graj w Shaia... Według mnie gra do dupy niczym tibia... Pograj w Władca pierścieni online, Rappelz no i w jakieś fajne privki w metinie typu DiamondMt2, Elite, Azmal itp. Poza grami tego typu jest jeszcze BF 2, Battlefield Play 4 free, BF Heroes, WOT, Smite i LOL <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...