Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy z mapami na serwie !

MrDomiNeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na moim prywatnym serwerze bukkit mam problem otuż chcę z kolegą przejść mapkę np. Escape wgrywam ją do folderu world w folderze z serwerem i odpalam serwer gdy wchodzę w minecraft na serwer mam bardzo daleko od tego escape czasami nawet o 3000 klocków. Proszę pomocy na singlu gdy wgrywam tą samą mapę to jestem tam gdzie trzeba zacząć i musze się posługiwać koordynatami z singla żeby dostać się na ten Escape.

PROSZĘ POMÓŻCIE MI BŁAGAM Z góry Dziękuję i Pozdrawiam !

Opublikowano

Tego się nie da naprawić. Inaczej mówiąc mapka jest do dupy ponieważ autor nie ustawił spawnu. Jeżeli znasz kordy spawnu nie zapomnij o komendzie /tp x y z i wtedy cię telepnie na te kordy.

csyt2-signa.png

Opublikowano

moja propozycja:

Wgraj escape jako drugą mapę i wgraj plugin multiverse core i multiverse portal i użyj komendy "/mv tp NazwaMapy"

następnie powinieneś się znaleźć na Spawnie jeśli nie to go znajdź i wpisz /setspawn i to powinno pomóc.

PS. To jest moja opcja, Ja bym tak zrobił w takim wypadku. Ale to od ciebie zależy którą opcję wybierzesz. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...