Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SM Reklamy

diablo660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Które reklamy najlepiej opłaca się wypełniać za które dostanie się napewno SM bo ja wypełniłem z 100 reklam i tylko od niektórych reklam dostałem tylko nie wiem o jakich ?

Jakie polecacie reklamy za które napewno dostanie się SM ?

Będą Like !!!

Opublikowano

DUPA PO CO MU TO KOPIUJECIE JAK NIE UŻYWALIŚCIE , TAM W 300 JEST LINK PRYWATNY POMYŚL I ZOBACZ ZANIM COŚ WYŚLESZ A NIE TYLKO KOPIUJ WKLEJ, POKAŻ JAK SIE ZAREJESTROWAĆ, SORY ZA CAPSA ale sie wkurzylem kopiują to ale nie wiedzą że nie działa jprdl

League Of Legends :)

Opublikowano

Przecież przy zabieraniu się do wypełniania ankiet to jak wchodzisz na strona metka polskiego to pisze ci ile dostaniesz sm za owe reklamy. Wystarczy że trochę się przyjżysz.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Które reklamy najlepiej opłaca się wypełniać za które dostanie się napewno SM bo ja wypełniłem z 100 reklam i tylko od niektórych reklam dostałem tylko nie wiem o jakich ?

Jakie polecacie reklamy za które napewno dostanie się SM ?

Będą Like !!!

Zmien ip aolem na amerykanskie i sam rób reklamy.. ogarniesz... za to nie bede kolejnym debilem, co daje link do lipnego tutororiala.

Na Amerykańskim IP za 1 reklame masz tyle, co na polskim za 5-10 ^^...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...