Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sfbot ...

Patryk144

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Po paru miesięcznej przerwie od sfgame postanowiłem znowu zagrać. Odpalam sfbota usunąłem stare postacie i dodałem nową. Gdy wszystko ustawiłem właczam start a tu wyskakuje bład "Nie można połączyć się z serwerem". Próbowałem ustawiać coś w pliku SFbot jednak to nic nie dało. Proszę o pomoc ;)

Opublikowano

Dużo jest tematów o tym co zrobić gdy bot nie działa.. wystarczyło rozejrzec sie zamiast zakladac nowy temat ;)

Jesli masz kłopot z serwerem to wejdz w plik %appdata% tam masz folder SFbot... i tam musisz podopisywac serwery do poszczegolnych postaci.. tam gdzie masz "country" wystarczy napisac "sfgame.pl" a tam gdzie serwer to np "s2.sfgame.pl" zalezy jaki masz serwer.. to tyle..

: )

Opublikowano

Czyli jak mniemam probowales zmienic serwer i kraj tak jak Ci kolega wyzej podpowiedzial? Jedyne co mi przychodzi do glowy to jeszcze haslo sproboj wprowadzic recznie.

Opublikowano

Tak zrobilem wszystko jak mówiliście ale to nic nie daje :( Mógłby mi ktos ustawić ten plik tak jak powinno byc i wysłać a ja bym tylko wpisał login i hasło ( za lajka oczywiście ) ? ;)

Opublikowano

Reinstall bot potem ustawcie w sfbot.ini serwery czyli tam chyba bylo

Serwer=s7.sfgame.pl(to przyklad)

kbotuserbar9ni9.png

|| PL3 || StreFaCieNi ||

|| BlackSpace || Szchachcic ||

Zapraszam na serwer cs jb !!! :) A tu lapcie smiszny film ;D

Opublikowano
Patryk144, masz może starego bota :P ściagnij sobie bota v2.0.1.. i wtedy wejdz.. a jak nie będzie tez działał to dopiero próbuj w ustawieniach.. ja tez na starym v2.0.0 nic nie mogłem zrobić.. :D

: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...