Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze CPU w danej kategorii cenowej

Flap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
"Najlepsze procesory w danej kategorii cenowej"

nazwa mówi sama za siebie, co z tego że np. i5 2400 czy inny jest droższy i lepszy dopiero w wyższej kategorii cenowej jak w zestawie wychodzi taniej od Phenoma czy FXa 6300

dlatego mówię że to jest nieprzydatne bo każdy zrobi osobny temat żeby się upewnić, a tam np. FX czy Athlon zostaną odradzone

i tak masz zdjęte %, nie możesz krytyki przeżyć czy o co Ci chodzi, ja tylko opinię wyrażam

Opublikowano

O no no flap jest starszy i nie wolno pyskować

No wiadomo, zawsze można dyskutować ale moim zdaniem wszystko jest OK. Tylko co do tego fxa-6300 mógłbym mieć wątpliwości :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

nazwa mówi sama za siebie, co z tego że np. i5 2400 czy inny jest droższy i lepszy dopiero w wyższej kategorii cenowej jak w zestawie wychodzi taniej od Phenoma czy FXa 6300

dlatego mówię że to jest nieprzydatne bo każdy zrobi osobny temat żeby się upewnić, a tam np. FX czy Athlon zostaną odradzone

i tak masz zdjęte %, nie możesz krytyki przeżyć czy o co Ci chodzi, ja tylko opinię wyrażam

Po raz kolejny powtarzam w dupie mam zestawy czy to, że każdy będzie robił nowy temat żeby się zapytać który CPU lepszy, bo tutaj znajdują się najlepsze (nawet o 1FPS) CPU do danej kwoty.

Jeżeli nadal tego nie rozumiesz, to nie mamy o czym dyskutować.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

To ty czegoś nie rozumiesz, wiem że ten tut jest o CPU w danej kategorii i właśnie dlatego W MOJEJ OPINI jest bez sensu, nie wiem po co co chwilę się jej czepiasz

Opublikowano

Nie miało być ciekawe tylko przydatne xD

Nawet jest niezbyt przydatne bo i tak każdy kupi co chce ale tak orientacyjnie może być. Dodaj jeszcze - Do 4000 zł - i7 3970X

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Żeby było troszku ciekawiej dodaj i7 na 1155 i 2011, zawsze to wyższa półka ;p

Dziś w nocy postaram się dodać, bo teraz mi się nie chce xD

1372333810-U137250.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Lepiej poczekać na Haswella i wtedy kupić 2500k, na pewno ceny trochę w dół zejdą, być może pojawią się używki 2500k (W KOŃCU !!)

? Lepiej nie ryzykować kolejnych PODWYŻEK i5 2500k jak to bło gdy weszło te 3xxx, przypominam że chyba rok temuy czy półtora i5 2500k chodziła za 700 zł nówka. Gdzie i3 oferujące podobna/lepsza wydajność od fxów ?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie są wiele wydajniejsze tylko AMD wydajnościowo tylko w niektórych kategoriach cenowych sie stara.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...