Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Jak zacząc

TigerDNA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale poradnik do czego ? bo w sumie nie ma co radzic ,tylko cztery profesje ,miasta ,questy et to wszystko raczej ze spoilerow sie czyta na wiki miejsca do polowan sam znajdziesz ew tez mapy z neta

Chyba ze jakies klasowe etc

Opublikowano

Ja ci radzę tak: Przy ostatnim zadaniu w tutorialu zbierz jak najwięcej mięsa i sprzedaj, temu gościowi co go daje. Potem kup kosę i znajdź wiadro przy wejściu na pole, i BUM masz pracę na której sporo zarabiasz. Pieczesz chleby i dostajesz po 1 gp za 1. robisz tak aż uzbierasz pokaźną sumkę, kupujesz eq i lecisz na exp. Najlepszy sposób.

Opublikowano

Ja ci radzę tak: Przy ostatnim zadaniu w tutorialu zbierz jak najwięcej mięsa i sprzedaj, temu gościowi co go daje. Potem kup kosę i znajdź wiadro przy wejściu na pole, i BUM masz pracę na której sporo zarabiasz. Pieczesz chleby i dostajesz po 1 gp za 1. robisz tak aż uzbierasz pokaźną sumkę, kupujesz eq i lecisz na exp. Najlepszy sposób.

Stary , ty mówisz powaznie???

Bo niewiem czy teraz zartujesz czy mówisz powaznie.?

Taki sposob zarabiani jest idiotyczny..

Opublikowano

Stary , ty mówisz powaznie???

Bo niewiem czy teraz zartujesz czy mówisz powaznie.?

Taki sposob zarabiani jest idiotyczny..

Tak. Ja się tak dorobiłem. Zapomniałem też dodać by przed przejściem na maina sprzedał swoje EQ, i kupił nowe za tą kasę. To EQ na roocku drogo pójdzie, a na mainie nie dlatego należy tam sprzedać.

Opublikowano

Tak. Ja się tak dorobiłem. Zapomniałem też dodać by przed przejściem na maina sprzedał swoje EQ, i kupił nowe za tą kasę. To EQ na roocku drogo pójdzie, a na mainie nie dlatego należy tam sprzedać.

Bardziej idiotycznego sposobu nei znam -naprawde choc tyle lat gram nie slyszalem o takim sposobie ,nawet najbardziej zawzieci oldschoole tak nie robili a oni potrafili naprawde zszokowac.

Kwoty ktore mozna uzbierac sa banalne za ilosc czasu i trudu wlozonego w to.

Opublikowano

Wiesz, jak ktoś nie ma kasy na pacca, to fajny sposób na może niełatwy ale dobry dorobek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...