Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrozenie.

Kominiara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo all.

Mam do was pytanko, na koniec polrocza facet wystawil mi gale z niemca >< za pozno zeby poprawic ale kij z tym. Co bd musial zrobic w drugim semestrze aby przejsc dalej? :s (2-ga gimn.)

Opublikowano

Musisz iść do nauczyciela i się dogadać kiedy i co masz pisać. Czas jest chyba do marca, ale tego nie jestem pewien.

Opublikowano

Elo all.

Mam do was pytanko, na koniec polrocza facet wystawil mi gale z niemca >< za pozno zeby poprawic ale kij z tym. Co bd musial zrobic w drugim semestrze aby przejsc dalej? :s (2-ga gimn.)

Stary ... żeby o coś takiego się pytać na forum. -_-

Idziesz do nauczyciela , mówi Ci czego się masz nauczyć i po prostu poprawiasz semestr.

A na przyszłość to jedna rada ; Weź się KUR*A do nauki. :)

649120fb10f4ec930d12bc0.png

Sygnatura by creepen.

Opublikowano

Niekoniecznie musisz mieć 3. Zależy od nauczyciela, bo niektórzy po prostu pozwalają mieć 2. Najważniejsze to żebyś do niego poszedł i porozmawiał o tym, co masz zrobić, aby zaliczyć bezproblemowo rok. ;) U mnie z niemieckiego akurat był sprawdzian, ostatni, który pisaliśmy w I semestrze. xD

Opublikowano

ja mam pizdkę z angielskiego w 1 tech nic robic nie musze tylko miec 2 na drugi semestr

ale z doświadczen przyjaciol wiem ze w gimbusiarni będziesz musial zaliczac caly materiał z 1 semestru

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zgodnie z prawem każdy nauczyciel może ocenę roczną obniżyć o 2 stopnie lub podwyższyć . Musisz się uczyć żeby mieć same piątki możesz mieć nawet 3 na koniec.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

W gim. to trzeba iść do typa, on ma Ci dać zagadnienia(kartke, gdzie będą pytania) i masz na nie odpowiedzieć. Zamiast pytań mogą być tematy i z tych tematów możesz mieć spr.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Zgodnie z prawem każdy nauczyciel może ocenę roczną obniżyć o 2 stopnie lub podwyższyć . Musisz się uczyć żeby mieć same piątki możesz mieć nawet 3 na koniec.

1 stopień niżej bądź niżej. Przynajmniej tak w mojej szkole.

Idź do nauczyciela spytaj co dalej. Poproś go o zagadnienia na ten semestr i ucz się.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Rób lepsze ściągi ?

Lub ucz się niemiecki nie jest taki trudny. Powiedz rodzicom ze masz z nim problemy i żeby cię wysłali na obóz do Berlina etc.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...