Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fraps i Audacity

Pawel4344

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey !

Mam taki problem z Frapsem i Audacity.

Gdy nagrywam filmik dźwięk z gry przechodzi do Audacity . Warto podkreślić że mam włączone w opcjach systemu "mix stereo". Gdy wyłanczam nagrywanie Frapsa (ale gra jest dalej włączona ) normalnie nagrywa tylko dźwięk z mikrofonu .

Jest to wina programu czy też może opcji ?

Oczekuję pomocy !

Opublikowano

Dźwięk z mikrofonu nagrywam z audacity a film i dźwięk z gry Frapsem. I chodzi o to że gdy nagrywam Film i dźwięk z gry ten właśnie dźwięk przechodzi do audacity lecz gdy przestaję nagrywać frapsem film wszystko jest normalnie.

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu bo na tym forum nie znajdzie się żadna osoba która by mi pomogła . Na stronixxxxw 2 minuty już kilka osób zaczęło pisać .

Opublikowano

Jeżeli nagrywasz na głośnikach to pewnie masz tak ustawioną, że mikrofon wykrywa.

Natomiast Jeżeli jest to na słuchawkach Spróbuj innym programem typu Gold Wave i jeśli w tamtym programie nie będzie tego błędu to coś musi tkwić w AudaCity

1358526012-U395594.png

| Kolega Hadesa |

| Jeśli Pomogłem Zostaw Like

;) |

Opublikowano

Nie. Problem tkwi gdzie indziej bo dalej dzieje się to samo tylko że dźwięk z gry jest bardziej cichy ale dzięki za pomoc to może być chwilowe rozwiązanie ale to nie to :) .

Opublikowano

Ok . Wiem że problem tkwi we Frapsie . Zmieniając ustawienia frapsa z nagrywania mix stereo na sam mikrofon wszystko jest ok ale nie ma dźwięku z gry :(

Poszukam godnego zamiennika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...