Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na Windows 8

Aryman.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasami są drobne problemy ze sterami lub javą, ale na ogół to wszystko działa.

Osobiście wolę Win7, może to kwestia przyzwyczajenia ale dla mnie 8 to shit.

Opublikowano

Dalej słuchaj tępą gimbazę, a potem się tutaj pytaj Nas forumowiczów czy to prawda... Nie wyciągaj informacji od dzieciaków. Poczytaj sobie w internecie fachowe odpowiedzi. Tu nawet nie trzeba czytać bo jaki by mieli ludzie interes w zakupie Windows 8 skoro by nie mogli na nim pograć?

jqeuR.png

Opublikowano

myślisz że mu się chce szukać cokolwiek? to dziś trzeci czy czwarty temat z cyklu mam problem rozwiążcie mi go bo się niechce komus sprawdzić nawet czy zadziała :/

wszystko co do windows 8 DOKŁADNIE w helpach na stronie microsoft opisane, nie licząc for specjalistycznych i technetu

zaraz posypia się następne, czy ta gra mi ruszy, jak będzie działała, itp... masakra , tego typy pytania powinny być bezwzględnie usuwane od razu do kosza

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Beka, przecież od tego są nawet tryby zgodności które mogą automatycznie wykryć jaki sys był potrzebny do uruchomienia gry.

Wszystko działa jak trzeba na w8 jedyne co jest problem to sterowniki do karty graficznej musi wydać producent pod w8.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Nic nie uruchamiam w zgodności z siódemką, jedynie GameRangera i Tunngle jako programy bez kompatybilnośći, testowałem m.i.n

mw2

mw

cs

half-life 1

cs;s

half-life 2

far cry 3

i w chuj, działają wszystkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...