Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Doswiadczenie

UltraPTG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie. W drzewku czołgow pisze ze potrzebuje np 100 wolnego doswiadczenia na nowy czołg, a jak juz mam 100 to jak kupuje ten czołg to zostaje mi troche doswiadczenia wolnego np 20 o co chodzi? Aha i jak na poczatku cruisera III mogłem kupic za zwyczajne doswiadczenie to czemu na czołg IV tieru musze tylko wolnym doswiadczeniem odblokowac? troche to pozagmatwane ;/

Opublikowano

Cześć, mam pytanie. W drzewku czołgow pisze ze potrzebuje np 100 wolnego doswiadczenia na nowy czołg, a jak juz mam 100 to jak kupuje ten czołg to zostaje mi troche doswiadczenia wolnego np 20 o co chodzi? Aha i jak na poczatku cruisera III mogłem kupic za zwyczajne doswiadczenie to czemu na czołg IV tieru musze tylko wolnym doswiadczeniem odblokowac? troche to pozagmatwane ;/

Możesz wolnym ale i zdobytym na danym czołgu.

Opublikowano

Cześć, nie chce zakładać nowego tematu więc tu napisze, czemu nie moge zwykłym doświadczeniem odblokować zwykłych modułów do czołgu? Musze wolnym doswiadczeniem wtf?

Opublikowano

Cześć, nie chce zakładać nowego tematu więc tu napisze, czemu nie moge zwykłym doświadczeniem odblokować zwykłych modułów do czołgu? Musze wolnym doswiadczeniem wtf?

Zwykłym też możesz.

Ale musisz mieć doświadczenie zdobyte tym czołgiem na którym chcesz odblokować dany moduł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...