Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drivealonemt2[Bez Hamachi][PL]

nevvhuman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rejestracja nie działa czyli serv off. Tu macie status:

http://status.blackout-gaming.net/status.php?dns=87.206.155.60&port=11002&style=13

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

Steel dziękuję za status.. A mam pytanie co do niego.. Muszę co jakiś czas sam odświeżać, czy automatycznie się to odświeża co kilka sekund?

Opublikowano

ga jest tylko serwer padl moze restatruje nie wiem.. nie znam sie xD

edit. nom nie spamimy bo jeszcze zamknie temat tego pr0 serwa xD

Opublikowano

wiecie jak sie zarejestrowac??lub jakis GM/GA albo user niech mi zrobi konto bo wchodze w ten link sa tam zasady daje WEJDZ wpisuje login/passy imie do delete postaci i wraca mi do poczatku wtf?zrobi ktos postac prosze!

Kto mnie pobije?

2Sda3hdpKDF.jpg

Opublikowano

wiecie jak sie zarejestrowac??lub jakis GM/GA albo user niech mi zrobi konto bo wchodze w ten link sa tam zasady daje WEJDZ wpisuje login/passy imie do delete postaci i wraca mi do poczatku wtf?zrobi ktos postac prosze!

to samo mam ;f

Opublikowano

rejestracja już działa, serwer padl przez chwile przez dzieci neo grajace na MH i SH... im dziekujcie

NIE - SERWER OFF. - i nie pytaj mnie o to.

Watch your back.

Nowe filmy:

http://www.youtube.com/user/ClickHourDone

Opublikowano

Znowu.. ;<

Śledźmy serwer wszyscy razem! haha:

http://status.blackout-gaming.net/status.php?dns=87.206.155.60&port=11002&style=13

Opublikowano

Ej noobki przypomniało mi się , że gm pisał

Co jakiś czas będzie reset neta na ok. 3 minuty
. Dlatego są te przerwy. Bez nerwów i nie spamić bo temat zamkną.

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

wiez moj serv odwala takie cyrki ze szok niby dziala all a tu nagre zostaniesz placzony z servem wiesz moze zostawil kompa i cos sie zawiesilo i dlatego tak przyjdzie to naprawi spokojnie ja tez tak mam nic nie robie praktycznie a tu server sie laguje i nie mozna sie zalogowac trzeba dac reboot

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...