Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Z LAPTOPEM ;/

Wilkuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem.. zdenerowala mnie dzis siostra wiec wzialem jej laptopa, potem chcac jej oddac rzucilem jej na lozku i trafilem jej w kolano.. kolano całe, laptop nie do konca ..

pół ekranu laptopa działa a pół jest tak jakby białe i nie widać nic na nim.. co trzeba zrobic zeby to naprawic?;/

Opublikowano

Idź z tym do serwisu naprawiającego , nic z tym sam raczej nie zrobisz.

Na pewno będzie to trochę kosztować...

ebunnypng.png

Chodzi­liśmy nie szu­kając się, ale wiedząc, że chodzi­my po to, żeby się znaleźć.

Opublikowano

Siema mam problem.. zdenerowala mnie dzis siostra wiec wzialem jej laptopa, potem chcac jej oddac rzucilem jej na lozku i trafilem jej w kolano.. kolano całe, laptop nie do konca ..

pół ekranu laptopa działa a pół jest tak jakby białe i nie widać nic na nim.. co trzeba zrobic zeby to naprawic?;/

Brawo Jasiu. :P Zwyczajnie w świecie pękł ekran - chociaż nie wiem jak mocno Ty musiałeś tym lapkiem rzucić. Co trzeba zrobić? Wymienić ekran w lapku. ;) A sam raczej tego nie zrobisz, więc czeka Cię wizyta w serwisie... Ale masz nauczkę na przyszłość żeby nie rzucać komputerem gdzie popadnie. ;o

Opublikowano

Poszła matryca laptopa to wydatek od 200 do 500złotych

Ja ci radze zakupić matryce na allegro i dać komuś z rodziny kto się na tym zna i ci to zrobi ja osobiście miałam taki problem i zamówiłam matryce za ok 300zł i sama zamontowałam a serwis i wymiana matrycy to ok 120zł

A to jakieś 10minut jest wymiana a oni sobie życzą w ch pieniędzy

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

to już chyba wiemy i napisane od dawna...

niech ruszy dupsko i poszuka w karakowie firmy która mu wymieni, jak badziewny laptop to najlepiej kupić używany na allegro

p.s. coś nowego jeszcze ktoś jeszcze raz dopisze i oświeci nas ponownie że matryca zepsuta i trochę będzie to kosztowało ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Poszła matryca laptopa to wydatek od 200 do 500złotych

Ja ci radze zakupić matryce na allegro i dać komuś z rodziny kto się na tym zna i ci to zrobi ja osobiście miałam taki problem i zamówiłam matryce za ok 300zł i sama zamontowałam a serwis i wymiana matrycy to ok 120zł

A to jakieś 10minut jest wymiana a oni sobie życzą w ch pieniędzy

No i dobrze, że życzą sobie w ch.. pieniędzy bo jak komuś dupy się nie chce ruszyć to niech buli jak najwięcej ;].

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...