Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ze skryptem Ibot !

krzysiek11021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż mam taki problem, który wydaję się prosty...

Mam skrypta do Ibota. Dostałem go od kolegi u którego działa w 100%. Powiedział mi jak mam robić, czyli actions setup i te backpacki.

Jak już ułożyłem jaki kolor plecaka do której czynności to "file > save". wtedy dałem extras i pozaznaczałem wszystkie czynności.

No to właśnie wtedy zaczął iść. Było to w Thais w dp. Nagle poszedł na -1 i stoi i nic nie robi. Włączył się alarm.

Kolega mi doradzał, czy dobrze napisałem kolorki plecaków, czy poprawnie ortograficznie. Ale nic.

Może on ma w swoim skrypcie coś inaczej niż ja ? I ja, i on mamy Win 7.

Nie wiem co mam robić.

Proszę o szybką podpowiedź.

PoZdRo.

Opublikowano

Witam,

Otóż mam taki problem, który wydaję się prosty...

Mam skrypta do Ibota. Dostałem go od kolegi u którego działa w 100%. Powiedział mi jak mam robić, czyli actions setup i te backpacki.

Jak już ułożyłem jaki kolor plecaka do której czynności to "file > save". wtedy dałem extras i pozaznaczałem wszystkie czynności.

No to właśnie wtedy zaczął iść. Było to w Thais w dp. Nagle poszedł na -1 i stoi i nic nie robi. Włączył się alarm.

Kolega mi doradzał, czy dobrze napisałem kolorki plecaków, czy poprawnie ortograficznie. Ale nic.

Może on ma w swoim skrypcie coś inaczej niż ja ? I ja, i on mamy Win 7.

Nie wiem co mam robić.

Proszę o szybką podpowiedź.

PoZdRo.

Z twojej wypowiedzi dużo dowiedzieć się nie można, aczkolwiek najprawdopodobniej jest to błąd z BP jak Ci twój kolega doradza, lub z refillerem/depositerem jeżeli takowy skrypt posiada, dobrze by było jakbyś dołączył SS wpisanych przez Ciebie nazw BP do lootingu i całą kolumnę z refilerem/depositerem jeżeli skrypt posiada.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Weź ogarnij wpt i czy idzie od początku czy pomija jakieś wtp. Jak po schodach wchodzi to zrób nowe walki, bo one mi też czasami nie działają jak pierwszy raz włącze bota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...