Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Troll Quadra na rankedzie *.*

Shunn21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko i na temat, ogolnie widać po statystykach ze lubie umierać i to prawda, jestem strasznym feederem :D Wiec zrobienie dla mnie Quadry to był szok xD, ogolnie to na midzie sie tłukliśmy kiedy przeciwnicy z ok. 300 hp pouciekali pod turreta, no to ja korzystajac z mojego ulti zrobiłem 1 quadre w grze (gram dopiero miesiąc) :D Więc szpan musi być, ogolnie strasznie lamię w tą gre ..

Aa i takie niezbyt itemy, bo złą farme mialem .. :D, zreszta, lepiej by penta wyszła xD

http://zapodaj.net/e4a725ce0d0c8.png.html

Opublikowano

op item na Fiore + boso jak zakopałek + Ranked = Gratki .ps grasz miesiąc i masz już 30lvl albo coś wkręcasz albo siedzisz 27/7/365 z pampersem

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Tak, boso bo mnie nie było stać + gram swoim własnym buildem ktorym nie idzie mi źle xD + 5m po quadrze byl surrender z ich strony xD

moze troche wiecej, miesiąc i 2 tygodnie.. ale tak prawda siedze i nolifie, to wciaga xDD

@down

Wiem miało byc krotkie :D

Opublikowano

Jeżeli przeciwnicy mieli mało hp a Ty miałeś hydrę i użyłeś ulti to nie ma co gadać, fiora jest op postacią aczkolwiek trzeba potrafić nią grać.

Gratuluję.

Szału nie ma, dupy nie urywa.

Opublikowano

wyjaśnisz mi dlaczego "troll quadra", a nie po prostu "quadra"? bo nie rozumiem

Bo pod turretem ich sciągłem, gdzie myśleli ze mogą być w miare bezpieczni :D (ta, wieża miałą wtedy kazdego na 4 strzaly ;D)

Jeżeli przeciwnicy mieli mało hp a Ty miałeś hydrę i użyłeś ulti to nie ma co gadać, fiora jest op postacią aczkolwiek trzeba potrafić nią grać.

Gratuluję.

Szału nie ma, dupy nie urywa.

Wiem, ale trza sie pochwalic 1 quadrą w całej grze na rankedzie, Tak jest OP ale jest bardzo krucha.. xD

Opublikowano
miesiąc i 2 tygodnie.. ale tak prawda siedze i nolifie, to wciaga

luv dat shit, nie pisz postow o tym jakie noby ci sie trafiajom na rankach i nie pisz o przenosinach na westa pls

Opublikowano

1 miesiąc gry i rankedy, nie rób tego innym ludziom.. OMG smutne. Quadra to nic wielkiego, zwłaszcza takimi postaciami jak Katarina, Fiora.

Opublikowano

Bo pod turretem ich sciągłem, gdzie myśleli ze mogą być w miare bezpieczni :D (ta, wieża miałą wtedy kazdego na 4 strzaly ;D)

No i gdzie w tym wszystkim widzisz "troll quadre"?

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

luv dat shit, nie pisz postow o tym jakie noby ci sie trafiajom na rankach i nie pisz o przenosinach na westa pls

Radze sie przeprowadzic do słownika poprawnej polszczyzny ..

Opublikowano

Radze sie przeprowadzic do słownika poprawnej polszczyzny ..

On tak napisał celowo, omg.

Szału nie ma, dupy nie urywa - quadre Fiorką prosto zrobić.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Quadre miałem już w drugim rankedzie ;o nic szczególnego nie cieszyłem się...

I na wczorajszym go4lolu o ile wiesz coto, wbiłem też quadre..

Quadra to nic szczególnego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...