Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zakladanie serwera=pomocy

grzesiek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym zalożyc wlasny serwer bo gram wiele lat w csa.

Kompletnie nie wiem od czego zacząc.Jak miał by ktoś taki filmik do tego czy cos to byl bym wdzięczny.

Nie chodzi mi o takie byle co jak na youtube ze w hlc dajemy darmowy serw i tylko my mozemy z niego korzystać -,-.

Chodzi mi o takie cos jak mają inni,że daje ip i kazdy spokojnie może odrazu wbić.

Tak żeby wszystko mi wyjaśnić.Wkońcu jak ktoś robi serwer to nie robi wszystkiego z glowy :P

Bardzo będe wdzięczny za takie info jak zalożyc serwa dodac do serwerowni jak placic czy da się sms itp.

Opublikowano

Ja proponuję najpierw przejrzeć oferty różnych hostingów, poczytać poradniki na forach, ew. jak nie umiesz to zapłać komuś żeby Ci postawił serwer. Poszukaj ludzi chętnych do pomocy przy takim czymś, sponsorów itp. Zajrzyj tutaj : http://www.mpcforum.pl/topic/523849-szukasz-sieci-serwerwadminwosb-do-zarzdzaniainne-zajrzyj/ Na pewno ktoś chętny się znajdzie.

bgsy.png

Opublikowano

Kup serwer np: ownserwer . I masz od razu czysty serwerek :] . Potem zależy jaką modyfikacje chcesz wgrać .

Opublikowano

I tak nadal nie wiem od czego mam zacząc ktos ma filmik co i jak od początku czy jakis poradnik no nwm....

Masz coś?? Pisz wysyłaj pod tematem lub na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...