Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kanały czatowe

***Albercik***

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tym razem chciałem Was prosić o pomoc w problemie dotyczącym kanałów czatowych w grze Need for Speed World.

Jak już wiadomo od bardzo, bardzo, bardzo dawna nie trzebabyło komendą zmieniać kanału, tylko wystarczy, że wybrało się swój język i numer kanału.

Ale przejdę do problemu:

Nie wiem, czy wszyscy tak mają, czy tylko ja. Gdy wchodzę do gry mam od razu (nie wiem jakim cudem) wybrany kanał EN bez numeru, który nie działa. Wszystko tak. Gdy próbuję zmienić kanał np. na PL1 to nie mogę, ponieważ pogę wybrać TYLKO region, a numer kanału już nie. Niektórzy pewnie sobie myślą "Przecież ci ludzie na czacie to tylko przeszkadzają" czy coś takiego, ale bez czatu czuję się jakbym grał sam. Mam nadzieję, że da się to naprawić.

Pozdrawiam, Albert

Ps.: Czat działa tylko jeśli chodzi o grupy, szepty i zawody, a w jeździe dowolnej już nie.

Opublikowano

Wszyscy tak mamy, ponieważ EA już dawno temu wyłączyło czat ogólny.

Działa tylko ten podczas zawodów, w grupach oraz szept.

Nic na to nie poradzisz, trzeba czekać aż naprawią, a na to się raczej nie zanosi.

Jeszcze parę miesięcy i stuknie rok bez czatu...^^

Opublikowano

Mogę Wam podrzucić hack, dzięki, któremu możemy dołączyć do czatu. Niestety jest to czat konkurencyjnego forum ale przynajmniej to nie ruscy, a głównie niemcy gadający po angielsku.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Wszyscy tak mamy, ponieważ EA już dawno temu wyłączyło czat ogólny.

Działa tylko ten podczas zawodów, w grupach oraz szept.

Nic na to nie poradzisz, trzeba czekać aż naprawią, a na to się raczej nie zanosi.

Jeszcze parę miesięcy i stuknie rok bez czatu...^^

Hehe, gram od kwietnia a wtedy już nie było czatu, więc roczek na pewno to już ma.

Co do tematu to czat został zawieszony do odwołania pozostaje tylko szept do innych graczy, którzy i tak nie odpowiedzą. Przyzwyczaj się do tego po prostu.

Opublikowano

Taak, chat jest wyłączony od roku, od ataku hakerów. Nie wiadomo, czy EA jeszcze kiedyś go włączy. Są jedynie hacki na chat, np dla forum elitepvp.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...