Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Nexanity METIN2 | Official Trailer #1

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dłuższego czasu właśnie na taki serwer czekałam!

Polecam zajrzeć na facebook'a, dowiecie się tam o wiele więcej.

PS. jest tam konkurs o miejsce w closed becie.

la.gif

Opublikowano

Nie polecam , przed wakacjami w dzień startu usuneli stronkę i zwineli się z kasą : http://www.mpcforum....owied-nexanity/

Teraz pewnie znowu narobią szumu i albo dadzą IS 2 tyg przed startem i się zwiną (tak jak było wtedy) albo otworzą serwer aż abonament na dedyka sie nie skończy (2 tyg - miesiac) :]

Upaliłeś się czegoś konkretnego?? Zapowiedź z Twojego posta jest nasza, serwer Nexanity wcześniej także był nasz, ale zwróć uwagę na to, że nawet nie mieliśmy wtedy IS... więc nie wiem w ogóle w jakim celu piszesz te wyssane z palca bajki... masz w tym jakiś interes, czy ktoś Ci to zlecił? Na pierwszej odsłonie tego projektu wyszliśmy tylko na sporym minusie, bo zysku ŻADNEGO wtedy z tego nie mieliśmy... więc uprzejmie proszę, nie wchodź nawet w moje tematy, jak masz takie bzdury pisać.

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Nie polecam , przed wakacjami w dzień startu usuneli stronkę i zwineli się z kasą : http://www.mpcforum....owied-nexanity/

Teraz pewnie znowu narobią szumu i albo dadzą IS 2 tyg przed startem i się zwiną (tak jak było wtedy) albo otworzą serwer aż abonament na dedyka sie nie skończy (2 tyg - miesiac) :]

Wczesniej nie mieli Kains'a w teamie ktory osobiscie dopilnuje, ze serwer bedzie stal i rozwijal sie CIAGLE przez minimum ROK, jak ktos nie wierzy to zapraszam do apteki po odpowiednie leki.

Pozdrawiam.

razerv.png

Opublikowano

Pierwsza odsłona serwera nie udała się, przez problemy które nastąpiły w życiu realnym jednego z naszych głównych techników. (Wiem że w tym wieku nie możesz rozumieć takich spraw i oczywiście nie mogę mieć za to do Ciebie żalu, ale trochę ogłady by się przydało synu.)

Nie wyciągnęliśmy z tego żadnych pieniędzy, natomiast straciliśmy zapewne więcej niż Twoi rodzice zarobią przez 5 miesięcy.

Po za nadzieją na dobry serwer nikt nic nie stracił, bo zamknęliśmy to na starcie zamiast kraść ludziom ich cenny czas.

Chujowe.

Pozdrawiam

Ktoś kto się pyta w innych tematach o "mapę lochu małp na Bal*nti" nie powinien mieć prawa głosu w dyskusji o większych projektach, o których wiedzy zapewne nie posiada.

Po za tym Twój język i poziom kultury reprezentuję margines społeczny, dorośnij zanim zaczniesz komentować pracę innych ludzi.

Opublikowano

Co ty pier.. hahahahahaa !, widzę, że gówno wiesz , bo w dupie byłeś ?.. Team Rivendelmt2.pl rozpier* im ten serwer.. a dokładniej, 1 Człowiek- usunął im wszystkie pliki : ) , i tak oto padło Nexanity, nicku ci nie podam[ bo po co ? ]

Opublikowano

Co ty pier.. hahahahahaa !, widzę, że gówno wiesz , bo w dupie byłeś ?.. Team Rivendelmt2.pl rozpier* im ten serwer.. a dokładniej, 1 Człowiek- usunął im wszystkie pliki : ) , i tak oto padło Nexanity, nicku ci nie podam[ bo po co ? ]

Widzę, że Ty też wiesz niewiele ...

Pierwsza odsłona serwera nie udała się, przez problemy które nastąpiły w życiu realnym jednego z naszych głównych techników. (Wiem że w tym wieku nie możesz rozumieć takich spraw i oczywiście nie mogę mieć za to do Ciebie żalu, ale trochę ogłady by się przydało synu.)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Widzę, że Ty też wiesz niewiele ...

Jasne, sam wiesz jak było- więc kitu mi nie wciskaj... [ pamiętaj na wasz serwer ] czeka już ''sporo ludzi'' :) Między innymi Team z serwera na R , powodzenia na starcie , o ile ''będzie'' .

Opublikowano

Nie grałem, nic nie powiem. Osobiście czekam na filmik z gry na androidzie(oraz włączania gry przez SystemAndroid)

:)

nanicz.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...