Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto pod drift

mkkmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta moja fascynacja jak kuzyn przyjechal i puszczal e36 bokiem ;p Fajnie to wyglada i tu moje pytanie chevrolet camaro z 69 r da sie takie cos nim zrobic ? Najpierw musialbym przy nim posiedziec bo sama rdza . Ale juz z tym nie problem bo lubie takie rzeczy i mam sprzet do tego ;p Czy mam go zrobic i pchnac i kupic cos innego do takiej zabawy ? Odpalic go idze tylko nie ma mocy ;p silnik mozna powidziec tylko na chodzie . Kasy mam w granicach 27tys zl

BUM

Opublikowano

BMW. Najlepiej M3 <3

Tym możesz wszystko ;D

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Music world

Jak masz tak pisac to idz spac ;p heh myslenie nie boli ;p Bym napisal w dziale nfs ;p Czy w nfs da sie odpalic auto hahah ( BEKA)

Pytam sie powaznie ;p Chevrolet przywieziony byl z niemiec stoi w garazu z 2 lata i chcialbym z niego zrobic jakis pozytek

BUM

Opublikowano

Co Ty takie Camaro odrestaurować i zostawić sobie na przejażdzke w niedziele, taką legende na drift to tylko zmarnować samochod. Jak już chcesz coś zrobić to lepeij kupić cos starszego jakas bmw albo merca i nauczyć sie coś robić.

Opublikowano

3/4 tego forum to gimnazjaliści naprawdę trafiłeś na odpowiednie forum, gratulacje! Tak pozatym to jest milion innych for gdzie się dowiesz wszystkiego od profesjonalistów a nie ludzi którzy drifty i tuning widzieli w NFS Most Wandet (bo inne wersje im sie nie podobały). Jak bym potrzebował schematu do radia lub telewizora to bym napisał na elektrodzie, jakbym potrzebował porady dotyczącej mojego życia seksualnego to napisałbym na agnieszka.com.pl A NIE NA MPC. pozdro

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

BMW 750i

kolega ma 5l w manual

robi swoje mozesz

leciec bokiem na kazdym zakrecie

tylko jak dasz do odciecia to w baku otwiera Ci sie taka dziura

i paliwo leci jak z lejka :D

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Chcesz zabijać w 7 pięcio litrowy silnik. Zbrodnia. Jeśli jesteś amatorem to kup na początek Sierre, w której to nauczysz się dość szybko, później dopiero będziesz mógł myśleć o innych samochodach. Do wyboru będziesz miał jeszcze kilka japońców z napędem na tył.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...