Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nordic - przedszkole ?

CauchoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i się nie udało shejcić. Wyraźnie napisałem że na normalach, do tego nie mam 800 elo cwaniaku.

spoko, na normalach też jakoś zawsze mam junglera

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Od dawna wiedziałem, że granie rankedów i normali to po prostu wyzwanie piątego stopnia na Nordicu.

Dlatego też znalazłem rozwiązanie, jest ono opisane w mojej nowej książce pt "Jak być Prosem" która nigdy nie ujrzy światła dziennego.

Ogólnie skupiam się na pokazaniu graczom, że jest inne wyjście niż ciskanie się z noobami. Jakie to wyjście ? Gry z botami.

Pozdrawiam,

Prossałkęssięępałkęę.

Opublikowano

Ten temat natchnął mnie do odpowiedzenia mini tutem, właśnie go napisałem i jest on skierowany prosto do autora tego tematu;]

http://www.mpcforum.pl/topic/828807-tut-noob-teamy-%3B/

Pozdrawiam

Opublikowano

Jebnijcie jeszcze dwadzieścia tematów jakie to elo hell starsze i jak to bardzo przegrywacie przez reszte teamu ahh jakie straszne. Miałeś staty 0/6 Trist i może ktoś inny w tej chwili narzeka na ciebie . Jeśli jesteś dobrym graczem powinieneś być na swoim wymarzonym elo , ogarnij to , że skoro jesteś takim prosem to Irelią lub Fizzem sam powinieneś carry'ować . Ja staram sie pickować takie champy jak Olaf , Kassadin które są bardzo mocne na swoich pozycjach . Czekamy na kolejne tematy o niskim poziome gry i o starsznym elo hell :>

Opublikowano

@isarow

Racja, Tristana nie poszło mi za dobrze. Po części to moja wina, ale po części mojego supporta który pushował linie i dawał się ciągle łapać w Q Blitza. Rezultat ? Ezreal w 15 min. miał ok. 5/1..

Opublikowano

Szczerze - rzygam takim czymś . Jeśli ktoś placze , że nie może sie wybić przez noob teamty to jest za przeproszeniem idiotą. To nie możliwe , żeby np. w 80/100 gier mieć noobski team. Prawdopodobienstwo trafienia na nooba u siebie jest mniejsza niż u przeciwnika. Bo skoro jesteś pro to macie 1 prosa i 4 nooby , a przeciwnicy mogą miec 5 noobow. Ja osobiście nie jestem prosem , mam low elo , bo grałem na pozycjach i postaciami, których totalnie nie ogarniam. Jeśli na prawde jesteś ogarnięty to co robisz na takim elo ?

Opublikowano

Elo Hell wszędzie ? Wy znacie tylko 2 servery ? Nordic i West? A North America ? Nikt nie wspomnie o serverze na którym wystarczy grać jak sie gra i można wejsc na 1,5k elo luzem ? Obecnie gram na north america i trudno tam przegrać rankeda - flame ? raz na 100 gier . trolle ? - rzadko i tylko na normalach . Polecam ten server . Moim zdaniem najlepszy

Otóż grałem na NA i nie licząc posranego pingu 100-200 to wszystko było takie same: poziom flejmu potrafił nieraz osiągnąć zenit, kiedy grube dziecko dorywało się swoim Tryndą z legendarnym skinem (+100 do dmg) do gry. Pamiętam to jak dziś: Wpadał na linię z krzaków, nie robił nic a następnie pushował linię (stfu nob i wasted my time gankin so i take farm).

Aha: Musicie pamiętać że ilość totalnych wygranych wszystkich graczy = ilości totalnych przegranych wszystkich graczy. Póki co to według waszych opowieści:

EUNE : 10% wygranych - 90% przegranych

EUWest: 50% wygranych - 50 % przegranych

NA - 70% wygranych - 30 % przegranych

Koreańskie serwery - 95% wygranych - 5% przegranych

(mam nadzieję, że wasze logiczne myślenie pozwoli wam zrozumieć o co mi chodzi).

Widząc podobne tematy(i odpowiedzi je pochwalające), coraz częściej do głowy przychodzi mi stwierdzenie: "Twoja stara!"

Odpowiedź odpowiednio wysokich lotów na odpowiednio wysoko postawiony temat.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...