Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nordic - przedszkole ?

CauchoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, ostatnio dostałem bana na Wescie i gram narazie rankedy na Nordicu. Zastanawiam się czy to jest norma, czy tylko chwila czasu. Zawsze dostaje dzieci do teamu.. Albo przegrywamy albo ja, tylko ja carry'uje gry.. Oto moje statystyki z ostatnich gier ..

ss1ps.png

ss2yc.png

Opublikowano

Nooby wszędzie Noby ja dzisiaj grałem i spotkałem w swojej pięknej drużynie branda pod Ad

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Po prostu 80% graczy na nordicu to gimbazjaliści, lub co gorsza podstawówka. Nie umieją grać teamplayowo, nie umieją farmić, greedują.

Opublikowano

Podsumowując nordic to gówno. Ale mimo wszystko na łeście też można trafic na polaczków albo rusków.

/gif

Opublikowano

Coś długi ten ban jak masz srebrne elo z tamtego sezonu...To norma na tym serwerze, polecam gry gdy gimnazjum jest w szkole lub gdy gimnazjum śpi.

Opublikowano

Coś długi ten ban jak masz srebrne elo z tamtego sezonu...To norma na tym serwerze, polecam gry gdy gimnazjum jest w szkole lub gdy gimnazjum śpi.

Tak hejcisz ta gimbaze a sam pewnie z niej jeszcze nie wyszedles.

Co do top, jak traktowac te ss? Placz, uzalanie sie? Bo nie za bardzo rozumiem

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

A mi się rzadko trafiają nooby, jesteście dziwni ludzie, że co chwile wam się nooby trafiają.

A może to coś innego ? Może po prostu enemy team jest lepszy ?

Opublikowano

Ban na szczęście jutro się kończy, więc pogram prawdziwe mecze. Obecnie posiadam ok. 1140 ELO na tym koncie, i jak dostane następnego bana to moim zadaniem będzie dobicie do 1400.. Temat można zamknąć..

Opublikowano

Znowu ktoś się żali że trafił na noobów, też wczoraj trafiłem na noobów i co ? Przegrałem grę i tyle, na każdym serwerze jest TO SAMO

Opublikowano

Po prostu 80% graczy na nordicu to gimbazjaliści, lub co gorsza podstawówka. Nie umieją grać teamplayowo, nie umieją farmić, greedują.

I co z tego ?

Jestem gimnazjalistą a umiem grać teamplayowo, umiem farmić i nie greeduje.

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

I co z tego ?

Kurdę, ale nie umiesz czytać ze zrozumieniem. ;) "80%"

Opublikowano
I co z tego ?

Kurdę, ale nie umiesz czytać ze zrozumieniem. ;) "80%"

czyli zakladasz ze wszyscy na nordic east to gimbusy i podstawowka tylko te 20% umie grac teamplejowo umieja farmic nie umieja greedowac?

Opublikowano

Nie wiem czy wy rozumiecie "Media". To nie jest 'poddział'(?) do płakania a do pochwalenia się czymś dobrym np. jakąś pentą lub statami fajnymi.

@topic

Jaka bania, miał 12/1 i przegrał, na pewno musiałeś ich nie źle zwyzywać za to, i dobrze, nie dawaj sobą pomiatać.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Ludzie na każdym serwerze jest to samo.

Trafią się nooby a wy już płaczecie...

Może enemy jest dobre a twój team trochę słabszy?

Trochę się ludzie zastanówcie zanim napiszecie temat tego typu bo tego typu tematów już jest masa.

Opublikowano

Nie wiem czy wy rozumiecie "Media". To nie jest 'poddział'(?) do płakania a do pochwalenia się czymś dobrym np. jakąś pentą lub statami fajnymi.

@topic

Jaka bania, miał 12/1 i przegrał, na pewno musiałeś ich nie źle zwyzywać za to, i dobrze, nie dawaj sobą pomiatać.

To wlasnie mój team mnie wyzywał, że wziąłem Irelke na Dariusa .. Przegralismy tylko dlatego, ze Sona oraz Teemo nafeedowali enemy ADC, a potem płakali, że w 30 min nie pisze ss.. Ogólnie nikomu nie polecam Nordica.

Opublikowano

I co z tego ?

Gimnazjum swoją drogą, a gimbaza to stan umysłu.

@topic

Ciekawi mnie jeden fakt. Ludzie pisali, że za kilka miesięcy od restartu elo zaczną grać bo nie będzie idiotów, trolli, feederów

Tylko szkoda, że po tych kilku miesiącach ich liczba powiększyła się około 3 razy. Mhm to te prosy teraz tak lamią czy też dzieci powbijały 30 lvle

heh

Opublikowano

Dzieci z podstawówki umieją grać, tylko ang nie ogarniają.Co do tematu to niestety to normalka, w normalach na na nordicu nie ma nawet juglerów -,-

od kiedy? chyba na Twoim 800 elo

a co do tematu, od kiedy jeżeli ktoś nie umie grać to jest dzieckiem? możliwe, że w tym momencie nazwałeś 20-40+ latka dzieciakiem, najs

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Na nordicu jest niski poziom na -1500 elo i na normalach za to od 1500 elo jest dosyć dobry poziom , mi się trafiają tacy gracze że piszę że idę adc to od razu pyta się jakiego suppa chcę . A co do gier , większość ludzi z nordica nie ogarnia angielskiego zerooo , więc nie przejmuj się tak jest.

fd9cu1.jpg

Opublikowano

A we wrogiej drużynie to przecież same prosy nie? Płaczcie bardziej mało to pomoże.

Elo hell - wszędzie elo hell.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Elo Hell wszędzie ? Wy znacie tylko 2 servery ? Nordic i West? A North America ? Nikt nie wspomnie o serverze na którym wystarczy grać jak sie gra i można wejsc na 1,5k elo luzem ? Obecnie gram na north america i trudno tam przegrać rankeda - flame ? raz na 100 gier . trolle ? - rzadko i tylko na normalach . Polecam ten server . Moim zdaniem najlepszy

Opublikowano
Na nordicu jest niski poziom na -1500 elo i na normalach za to od 1500 elo jest dosyć dobry poziom

nie wiesz synu co mowisz normalny poziom na nordicu zaczyna sie od 2k

Opublikowano

od kiedy? chyba na Twoim 800 elo

a co do tematu, od kiedy jeżeli ktoś nie umie grać to jest dzieckiem? możliwe, że w tym momencie nazwałeś 20-40+ latka dzieciakiem, najs

No i się nie udało shejcić. Wyraźnie napisałem że na normalach, do tego nie mam 800 elo cwaniaku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...