Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Modern Hussary - best klan - MH

Prooo94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam wszystkich do klanu MH modern hussary. Klan ma swoj serwer i fajnie sie gra.

Uwazam ze to najlepszy klan i zapraszam do niego. Ja tam za rok zloze podanie, bo nie mam jeszcze wymaganego wieku.

Dawajcie wszyscy, ponoc warto.

//zakaz linków zew.

Opublikowano

Gram na ich serwerze. Nie moge zlozyc podania ze wzgledu na moj wiek, jednak rozmawialem z ludzmi z clanu. Sa spoko,a gra na ich serwie jest swietna :)

Opublikowano

Popraw mnie jeśli się mylę, ale masz teraz 18 lat? Po nicku "94"

Mój kolega jest u nich w teamie, jest z rocznika 95, już jest u nich od bardzo dawna, więc twoi "spoko" kumple robią cię w chuuuuja żeby tylko cię nie dołączyć.

Opublikowano

9 i 4 maja inne znaczenie, oceniac ludzi po nicku to troszke dziwne

Sa wymagania, wczesniej rekrutscje prowadzono inaczej. Obecnie sie trzeba przystosowac

Jesli o czyms nie wiesz to sie nie wypowiadaj, bo ja wiem, ze bede tam sila rzeczy.

Opublikowano

Za rok. Pozdrawiam cię serdecznie, za rok jak masz może jeszcze trochę oleju w głowie to przestaniesz grać w tą grę.

Widać baranów nie sieją. Sami się rodzą@UP

@DOWN

Nie muszę składać, bo grają tam same lewackie małolaty, poza tym mam teraz ważniejsze rzeczy do roboty niż granie, muszę dokończyć praktyki hotelarskie, ale co taki człowiek jak ty może wiedzieć, co to wgl jest xD

Nie potrzebnie wdałem się w dyskusję z kretynem. Skończyłem z tobą rozmowę, nie potrzebny spam się tworzy, niech ocenią też inni ten temat.

//Sorki Czaka, X. za spam... Zacząłem dyskutować z idiotą, który mnie sprowadził do tego poziomu... Eot

Opublikowano

Istnieje cos rakiego jak dyslekcja.

Gram od 4miesiecy, co za roznica czy poczekam te pul roku czy rok bez clanu ? Odkad sie zainteresowalem tym klanem byly wymogi rekrutacji. Jesli uważasz sie za tak madrego i dobrego to zluz podanie, ciekawe jak sobie,poradzisz

Opublikowano

Hahahahahaha dowaliles ! Graja tam zwlazcza dojrzalsi ludzie od cb i ode mnie. Ale czas ma siedzenie i nabijanie postow na cziterskim forum masz czas ? :P

Ktos jest zjebem bo jest lepszy ?

Opublikowano

Proooo94 tylko pamiętaj że musisz jakiś poziom gry reprezentować bo złożyć podanie to jest pikuś, Rekruci padają podczas okresu rekrutacyjnego przez to że albo olewają sobie czas rekrutacji i wgl nie wchodzą na ts albo nie potrafią wgl na ts się odzywać, co też skutkuje negatywnymi opiniami po zakończeniu okresu rekrutacji.

Opublikowano

Proooo94 tylko pamiętaj że musisz jakiś poziom gry reprezentować bo złożyć podanie to jest pikuś, Rekruci padają podczas okresu rekrutacyjnego przez to że albo olewają sobie czas rekrutacji i wgl nie wchodzą na ts albo nie potrafią wgl na ts się odzywać, co też skutkuje negatywnymi opiniami po zakończeniu okresu rekrutacji.

Brzmi to tak , jakby jacyś ludzie z rządu robili te rekrutacje.... :) a to są = tak mi się wydaje = chłopcy którzy mają po kilkanaście lat..... lol

x

Opublikowano

Zapraszam wszystkich do klanu MH modern hussary. Klan ma swoj serwer i fajnie sie gra.

Uwazam ze to najlepszy klan i zapraszam do niego. Ja tam za rok zloze podanie, bo nie mam jeszcze wymaganego wieku.

Www.mhclan.pl

Dawajcie wszyscy, ponoc warto.

Aha, za rok złożysz podanie, ehh... ta gra za rok ,,MOŻE" już nie istnieć .. kto wie.

A klan jest nawet dobry, też czasami tam gram ale wole serwer ,,Esti Estonia" grają tam same małe lvl'e i pół serwa nie umie grać, i sie fajnie bije expa (Jak ktoś gra z polski tam to sory, ale mi chodzi o ludzi z Estoni)

Pozdrawiam

Opublikowano

PAMIĘTAJ ŻE JAK WSPOMNISZ IM ŻE BYŁES NA MPCFORUM TO OD RAZU WYJEBIĄ CIE :D ALBO ŻE ZNASZ KENIGERA ALBO ERRORA XDDDDDDDDD

Same Gimby i dorośli co mają 25 lat lub 30 i grają w taką gierke bo nie mają co robic ;F

OndteAw.png
Opublikowano

No to wspomnij im że dzisiaj rozmawiałeś z Kenigerem i masz konto na mpc forum, to Trance powiedz albo worriora ;D

OndteAw.png
Opublikowano

"osub"

Nje, nie mówię że sa cheaterami ;o Tylko że własnie jest na odwrót jeżeli masz coś wspólnego z tym forum a oni się dowiedzą to nQ bo masz dostęp do Cheatów ;d

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...