Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zablokowane porty?

.:stefanek103:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam drogich forumowiczów, chciałbym was dzisiaj prosić o pomoc związaną z moimi portami. Sprawa wygląda tak najprawdopodobniej mam zablokowane porty a skąd to wiem? Nie mogę wejść na serwery Counter-Strike 1.6 z określonymi portami (27000-27015) więc składam do was prośby abyście mi pomogli jakoś przezwyciężyć ten problem i grać normalnie :) Na poniższym Screenie są załączone chyba wszystkie potrzebne wam informacje. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

http://www21.speedys...load/router.jpg

router.jpg

4ieVbpu.png
Opublikowano

Wydaje mi się, że musisz zadzwonić do dostawcy. Oni ci najlepiej doradzą co zrobić. Ewentualnie podsyłam link na pw z pewnego forum. Może ci to pomoże ;d

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Sam nie odblokujesz portów, zadzwoń do dostawcy internetowego, na pewno odblokują Ci porty.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Dzwonilem do dostawcy kilka razy, probowal cos robic, no i wtedy nie mialem wgl internetu haha xD Po ktoryms razie powiedzial, aby mu podac porty, ktore mam zablokowane, podalem mu je, no i dalej nic, ten koles nic nie ogarnia :| xD

4ieVbpu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...