Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łączenie serwerów PL ?

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie to głupi pomysł, bo ktoś kto zrobił konto,dał nick będzie musiał go zmienić. jedynym plusem jaki w tym widzę jest to, że ceny spadną i się unormują. :)

Pozdrawiam NoLimited

Opublikowano

a wiadomo już co trzeba zrobić aby nie skasowali postaci ? bo czytałem jakiś post GMa z PLa że na innych serwerach GF pare postaci poszło się je... bo czegoś tam nie zrobili.

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Opublikowano

Jakie nowe bronie co wy gadacie.Na Pl nigdy nie dadzą nowych broni!

Nowe bronie o ile się nie myle, zostały już dodane na Metin2 US wieć dlaczego Metin2 PL ma nie mieć nowych broni

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

kur*8 łączenie serwów miało być kilka miesięcy temu, a co do nowych broni to już dawno miała być 2-ręka , słyszeliście może o tym że jak coś wchodzi na Metin2 Beta miało być po kilku tygodniach/miesiącach wprowadzane na metin 2 pl ?! na becie od dawna są nowe mapy , expy co do ekwipunku nic nie wiem ale powiem tak GameForge leci w chu*ja nic nie robią dla graczy robią tylko tak by się wzbogacić .

Sorry za wulgi ale coś takiego mnie wkurza , dziękuję za uwage i życzę miłego wieczoru

Opublikowano

Odejdę troszkę od tematu i dodam od siebie, że to może wyjść na wielki + dla Pl'a.

Dlaczego ?

- Ustabilizowanie cen.

- Więcej graczy, serwery obecnie świecą pustkami.

- Wiele osób wróci do pl'a chociaż na chwilę, żeby tylko zobaczyć jak wyszły zmiany.

- Większa rywalizacja pomiędzy gildiami z innych serwerów.

I można wymieniać tak dalej ...

Obecny brak sygny :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...