Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam

jot`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Problem wygląda tak:

Podczas próby zainstalowania steam'a na nowym komputerze, steam poprosił mnie o kod aktywacyjny, który przychodzi na email. Jednak, czekałem na ten kod 2 dni, a on nie przyszedł. Następnym krokiem było napisanie do supportu ( w sprawie nie pojawiających się maili ). Po 3 dniach, otrzymałem angielski szablon, z którego dowiedziałem się, że hasło zostało zmienione na randomowe i ma przyjść następnym emailem, ale ten mail nie dotarł. Myślałem, że to wina 1000 wiadomości, więc je usunąłem i dalej nic. Spam też przeglądałem i jest czysty.

Piszę, aby zaczerpnąć porady. Może ktoś z was miał już takie coś.

Proszę o pomoc!

Nie wiem czy to dobry dział, jeśli zły to proszę o przeniesienie, bo sprawa jest dla mnie bardzo ważna.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Gdzie masz tego maila? Zapytaj się ich, czy mogą wysłać ci to ręcznie i czy nie blokują może tej poczty.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Mail jest na onet.pl, chcę aby zmienili mi na gmaila.

Wysłałem wcześniej wiadomość do nich z prośbą o zmiane maila, ale oni odpisali tak :

Hello,

A staff member has replied to your question:

Witaj xxx

Hasło do twojego konta zostało zresetowane, zaś informacja zawierająca nowe dane logowania została wysłana w oddzielnej wiadomości e-mail. Proszę o zalogowanie się do konta za pomocą nowych danych.

Uwaga: Nowe hasło w całości składa się z cyfr.

Po zalogowaniu należy zmienić hasło, sekretne pytanie i potwierdzić swój adres e-mail. Zapewni to możliwość użycia wbudowywanych metod odzyskiwania hasła w przyszłości. Proces ten przedstawiony jest w poniższym artykule pomocy technicznej:

Tytuł: Resetowanie hasła konta i tajnego pytania

Link: http://support.steam...=7058-AFZC-7069

Twoje nowe tajne pytanie zostało ustawione na: „XXX"

Odpowiedź na tajne pytanie jest nowe hasło, które wysłaliśmy do ciebie, jak wspomniano powyżej. Instrukcje dotyczące zmiany tajnego pytania znajdują się w artykule wspomnianym powyżej.

Jeśli nie otrzymano wiadomości e-mail, a korzystasz z filtra antyspamowego, sprawdź i upewnij się, że e-mail nie jest filtrowany jako spam.

Dodam, że nawet tytuł był : ZMIANA MAILA

A tu taki fail z ich strony

d113e6bd9c03f.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...