Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorki ja nie mam czasu teraz hackow robic, ale jak ktoś daje to się nie wybrzydza... To jest moje zdanie...

Jak Ci nie pasuje to nie korzystaj i tyle...

Krótko i na temat

16435562.jpg
Opublikowano

Ja pier..... ktoś ma pretensje do mnie ze w tej paczce nie działa auto pot??!! ja tego hacka nie używam..... wszyscy czekacie na gotowe a sami nic nie zrobicie...... a macie temat podwieszony " Updatowanie skryptów", tak ciężko zrobić coś samemu?! rozpacz.com

Opublikowano

Jak taki mądry jesteś to wrzuć na forum gotowca i tyle,a nie piernicz ,a i tak za dużo tego mieszania jeśli chodzi o dodawanie i update skryptów :angry: !!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edit@- zeby zmienić szybkość biegania wystarczy zmienić-wchodzisz w SH//change script i zmieniasz w nim numery tam gdzie masz dracospeed i speed value a jaka szybkość to od was zależy xD :rolleyes:

Opublikowano

Ehhhhh........ Ktoś stara się pomoc i updatuje dla kogoś skrypty a inni maja pretensje ze jakiegoś hacka nie ma..... Btw czy ja napisałem ze skrypt jest w 100% robiony przeze mnie?! I poza tym tym wszystkim to tutek na updatowanie skryptów jest tak przejrzyście napisany ze nawet 10 latek by to skumał nie obrażając co niektórych osób w wieku 10 lat.... wiec ira80 czy jaki tam masz nick sam się zastanów co piszesz........ jeżeli to co ja dodałem ci nie odpowiada to po prostu tego nie ściągaj, nikt nie oczekuje tu twojej odpowiedzi, a co więcej jak uważasz ze to co wrzuciłem jest nie wystarczające to po prostu dodaj coś lepszego a nie pierd... głupoty

Opublikowano

Ehhhhh........ Ktoś stara się pomoc i updatuje dla kogoś skrypty a inni maja pretensje ze jakiegoś hacka nie ma..... Btw czy ja napisałem ze skrypt jest w 100% robiony przeze mnie?! I poza tym tym wszystkim to tutek na updatowanie skryptów jest tak przejrzyście napisany ze nawet 10 latek by to skumał nie obrażając co niektórych osób w wieku 10 lat.... wiec ira80 czy jaki tam masz nick sam się zastanów co piszesz........ jeżeli to co ja dodałem ci nie odpowiada to po prostu tego nie ściągaj, nikt nie oczekuje tu twojej odpowiedzi, a co więcej jak uważasz ze to co wrzuciłem jest nie wystarczające to po prostu dodaj coś lepszego a nie pierd... głupoty

Watek święte słowa...

Ludzie nie doceniają tego że poświęcamy swój czas wsumie za friko ...

Widziałeś co się działo po tym jak odszedł z modernizacji Quazu, a ja dopiero wchodziłem...

Ludzie żebrali o hacki, a jak ktoś coś dał to wtedy był super, nie wiadomo jak boski...

Naprawde zastanówcie się nad swoim zachowaniem, szczególnie że są super poradniki jak co zrobić...

16435562.jpg
Opublikowano

Panowie jestem za wystarczy przeczytac popatrzec a uda sie updat sam to zrobilem i dzial!!!!!!!!!!!!!!!A tak na marginesie powie mi ktos jak zwiekszyc predkosc mobow lub zmniejszc spidhaca bo noby nie nadazaja za mna biec a takie bieganie z czekaniem za nimi to przypal konkretny powiecie mi to to jotro wszysko zloze i wstawie na stronke dzialajacy fuull scrytpt bo tak to za duzo ludzi wpadnie czekam.a i tan temacik o updap to jest konkret dzieki wielkie.

Opublikowano

.........Ja tylko stwierdziłem że tego nie ma,na SH za szybko.....a nie napisałem kur...że to jakiś wielki problem jest !!!! -więc idzie na tym grać

:angry:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...