Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sowa

hwid1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o Sowie - świetnym raperze z Kędzierzyna ?

Tu jeden z jego kawałków (2k8 - zaczynał)

. Wg mnie wymiata .

/gif

Opublikowano

Jesteś ignorantem. Rap nie jest głupi. Niektórzy "raperzy" może są głupi, ale nie rap, nie jego idea.

Co do tego sowy to kompletne beztalencie. Musiał narobić sobie wstydu wśród znajomych.

0 przekazu, 0 techniki.

W sumie to "Mniej niż zerooooooo, mniej niż zerooooo"

Opublikowano

@2x up

także myślałem, że będę mógł wymienić zdanie z innymi ornitologami :)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Chłopakowi nie wyszło, chciał spróbować, a że internet taki jest to przegrał swoją szansę. Kariery nie zrobił, ale pewnie zrozumiał błędy, jednak i tak czuję, że to tylko dla trollingu. :-)

Opublikowano

Ja tu myślę "O, fan ptaków. Chętnie poczytam o nocnym zabójcy!" a tu jakiś troll robi temat ._.

Ja myślałem że ktoś chce się pozbyć tego zwierzątka, bo mu w nocy nie daje spać.

@top tak piosenka jest wyjebista. Posłuchałem całe dwie minuty:)

Opublikowano

Krótko skwituję wasze wypowiedzi. Sowa - przetyp, najlepszy muzyk + uważajcie co mówicie bo to gangster.

( Hip-Hop to muzyka dla ludzi bez rodziny lub/i mieszkających pod mostem ) - mądre słowa pewnego człowieka (niekoniecznie mądrego)

/gif

Opublikowano

Największa beka jak przykładał sobie ten pistolet na wodę do łba :D

Ale ogólnie widać że troll, gdyby robił to na poważnie to chociaż by się tak nie śmiał na tym "teledysku".

Game Over

Opublikowano

beka z typa mam subskrybcje oddana na jego kanał.

@top

żeby nie było offtopu trzeba coś napisać, ta tak sowa bardzo dobry raper mam wszystkie jego piosenki z autografami :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Nagranie Sowy wraz z Słoniem i Chadą (Nie spoczywa na laurach i ciągle idzie do przodu) https://www.youtube....h?v=qLlUTB2ieSY (to Sowa miał nagrywać Niespokojną Duszę zamiast soboty ale niestety jakiś zbieg okoliczności sprawił, że zamiast Pierwszych Polskich Rapowych Skrzypiec wystąpił nędzny sobota, który zepsuł cały track)

/gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

słaby glos ma, nie idzie sluchac

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...