Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6][Survival+Gildie][Autorski pluginy]CZITUZ.PL

czituz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciał dzisiaj zaprezentować wam mój serwer minecraft.

Czym różni się od zwykłych serwerów??

-posiada dużo autorskich pluginów

-posiada stronę internetową z rankingiem

-na stronie można handlować przedmiotami

Wymieniłem wam różnice które najbardziej wpływają na rozgrywkę. Oczywiście różnic jest wiele więcej.

Krótko o pluginach:

- zabezpieczenie przez xray

-teleporty na spawnie(w losowe miejsce, do bazy gildi, do łóżka, do kolegi)

-pvp na całej mapie jak i na arenie koło spawnu, zdobywa się 7,5 % punktów rankingowych przeciwnika

-gildie, własny teren dla każdej gildi, wystarczy wpisać komendę

-z zwierząt wypadają rzadko jajka

-rynek internetowy na którym można handlować przedmiotami

Adres strony:

Rejestracja w grze lub na stronie.

IP: czituz.pl

No-premium

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam na początku obejrzeć 2 filmy które są na stronie.

Szukamy moderatorów jedyny warunek to 1600 punktów rankingowych wbitych na serwerze. Potem proszę o kontakt i rozmowę.

Opublikowano

Serwera Nie POLECAM.Jest do D**y.Wchodzisz na serwa trzeba isca na strone int. żeby sie logować....Jeśli sie wpisze komende na pluginy to widać że se nazwy pozmienilai tylko.Nie ma ani anty z ray ani Frakcej

Opublikowano

Co ty jesteś głupi,aż mi ciebie szkoda, Mógł byś przynajmniej nie kłamać powiedz mi jakie pluginy są po wrzucane podaj nazwę. Porównaj sobie sobie funkcje moich a tych twoich podobnych i zobaczysz. Nie wiem czy można zmieniać nazwy komend w każdym pluginie. A rejestracja jest na stronie aby był dostępny rynek internetowy.

Nie wiem czemu jesteś taki głupi, może to zazdrość albo po prostu jesteś jeszcze niedojrzany. Na pewno napisał byś pluginy lepiej tylko ci się nie chce.

Opublikowano

Nie będę grał na tym serwerze bo jestem wybrednym indywidualistą, ale serwer jest zadbany i ogarnięty. Także czituz nie przejmuj się 13 letnimi dzieciakami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...