Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Znaczek gildii

Novamt2Wymiata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem:

*Chwilowo gram na w elitemt2 i tam nie moge dodać znaczka gildii.

*OPIS PROBLEMU :

Loguje się do gry gildia oczywiscie + 4lv, a znaczki 16x12. Wgrywam znaczek a on nie pokazuje się oraz nic się nie ląduje. WTF ??

*DODATKOWE INFORMACJE:

-sposób z plikiem "mark" nie działa, sprawdziłem to dokładnie setki razy i lipa

-na serwie jest parę gildii co ma znaczek, lecz zapewnie wgrali go przed bugiem.

Nie ukrywam znam się trochę na plikach, więc mieszałem je z serwerem ze znaczkami. Blokowalem systemowo powstawanie pliku "mark" oraz jego zawartości.

Jak widać nie udało mi się, więc pomyslalem, że coś przegapiłem. Dlatego zwracam się z tym problemem do was oczywiście nagradzam (choć ten problem jest o wiele bardziej warty niż like+ i 5)

Problem istnieje od dawna, mam nadzieję, że do tej pory znalazły się rozwiązania.

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Opublikowano

Nie wiem jak tam jest bo nie grałem, ale muśi być jakiś plik co ominełeś sprawdź wszystko normalnie itd.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Dokładnie sprawdziłem i pliki odpowiadające za gildii na elitemt2 w 99,9% są takie same jak na innym (z działającymi znaczkami) jedyne co się różni to pochodzenie plików w przypadku np: pl pliki pochodzą od "administrarorzy", a na elite "admin"- czyli mój system- lecz to nie ma większego znaczenia (dla jasności windows7 i 8 mam i ten sam problem na oby dwóch systemach)

może jest jakiś patch co może naprawić ten bug ze znaczkiem??

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

Opublikowano

?

Opublikowano

problem jest taki, że rozszerzenie jest odpowiednie, znaczki są na liście do wybrania w grze, lecz jak wybieram to i tak się nie pokazują, ten problem dotyczy 99.9% gildi na elitemt2, bo jest zaledwie z 5 gildii ze znaczkami, które zostały założone i wygrane z 2 lata temu.

Jak by ktoś miał czas można wejść, klient waży nie dużo ;)

Edit@

na modzie można gildie zrobić od 30lv nie trzeba do 99 wbijac.

Opublikowano

Był jakiś bug, że na KamerModzie jedynie można było dodawać znaczek gildii.

Opublikowano

na kamermodzie też się nie da, no cóż widocznie nic zrobić nie można, jedynie zgłosić kolejny post do administratorów którzy i tak nic nie zrobią ;(

• 5 tygodni później...
Opublikowano

chodzi o folder Mark, tak na nie ktorych serwerach to działa ale nie na tym, sprawdzalem to na początku, takiego blechego sposobu bym nie ominął

Opublikowano

Ja też pamiętam zawsze nie mogłem wgrać loga na Elite widocznie to bug.

Administracja wątpię by coś poprawiła może w przyszłości.

Najlepiej zgłoś to na support lub zapytaj właścicieli innych gildii ,którzy mają logo jak je dodali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...