Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ignorowani userzy

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0lo8pt.jpg

google

<3:D

Na pewno tak się pisze?

Ja na tak - sugestia

Bonus:

meam4t.jpg

<3

rubcie głombie

@edit

Ja jestem na Tak. Chodź i tak ja nie blokuję nikogo. Chyba nikt mi jeszcze tak za skórę nie zalazł.

BTW. Syrians was trolluje, a wy się dajecie >.>

Karmicie go ;c

Głodny nie będzie xD

4770714280454741315510.png
  • Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
pisze sie rubcie głombie

http://scr.hu/0r3k/1guo1

http://scr.hu/0r3k/tqzvs

Widzisz, że podkreśla?

Co do sugestii to jak najbardziej nie.

Opublikowano

ej plis nie rubcie mi tego

RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE RUBCIE

Głównie czekam na odpowiedź kieszka czy to wprowadzi i czy się da i czy ma chęci.

http://scr.hu/0r3k/1guo1

http://scr.hu/0r3k/tqzvs

Widzisz, że podkreśla?

Co do sugestii to jak najbardziej nie.

Na nie bo?

Nieregulaminowa sygnatura

Arcymistrz
Opublikowano

Ja jestem na Tak. Chodź i tak ja nie blokuję nikogo. Chyba nikt mi jeszcze tak za skórę nie zalazł.

BTW. Syrians was trolluje, a wy się dajecie >.>

Karmicie go ;c

Opublikowano

czemu nie? Ja podałem powód . Bez znaczenie, jak kogoś nie lubisz to go zlej , a nie rób jakieś blokady jak jakaś dziewczyna co jebla focha na gg .

Opublikowano

czemu nie? Ja podałem powód . Bez znaczenie, jak kogoś nie lubisz to go zlej , a nie rób jakieś blokady jak jakaś dziewczyna co jebla focha na gg .

Po coś ta opcja jest.

Opublikowano

jaki ty głomb jestes kas, ja pierdole czlowieku, piszesz jakies chujowe sugestie, bo foszki strzelasz chlopaczku? oj biedactwo ty :(

wiesz czemu tak lubie ci pisac w statusach, postach? bo mnie to podnieca i dlatego odrzuca twojom sugestie

sugestia i tak nie przejdzie bo jest chujowa krotko mowiac

Opublikowano

jaki ty głomb jestes kas, ja pierdole czlowieku, piszesz jakies chujowe sugestie, bo foszki strzelasz chlopaczku? oj biedactwo ty :(

wiesz czemu tak lubie ci pisac w statusach, postach? bo mnie to podnieca i dlatego odrzuca twojom sugestie

sugestia i tak nie przejdzie bo jest chujowa krotko mowiac

SSG - styl szalonego gimba.

To ją wyjebmy !

To nie tutaj.

Opublikowano

Ja bym jeszcze proponował aby ta dana osoba nie mogła wejść na profil ;D

Dokładnie. Trolling się szerzy. Ignoruj to ignoruj - zero, nie ma, nul.

Opublikowano

Siema. Można zrobić tak, że jak się kogoś ignoruje na forumku to nie widać statusów tej osoby, nic kompletnie nic?

Obecnie mam tak:

VxdcZ.png

Problem w tym, że widze jego statusy, komentarze w statusach itp. A nie chce widzieć kompletnie nic. Da rade?

Zamknij oczy jak Cię wyzywają od dziewczyny i geja. Powinno starczyć xD Albo szybko alt + f4

Na nie, zbędny bajer, normalna osoba sobie poradzi

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Zamknij oczy jak Cię wyzywają od dziewczyny i geja. Powinno starczyć xD Albo szybko alt + f4

Na nie, zbędny bajer, normalna osoba sobie poradzi

Nie rozumiem was na NIE bez porządnego uzasadnienia.

I tak nic nowego nie dodają a to umili niektórym korzystanie z forum.

Nic nie tracisz ale musisz jebnąć że nie chcesz tego.

Nie dotyczy cię temat to nie wchodź i tak tu nie nalicza postów

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Pysk , nie będziesz mi dyktować jakie ma być moje zdanie.

Moje zdanie to mój problem, dyrygować to sobie swoją rodzinką możesz.

To że są na tym forum rozpieszczone dzieciaki które płaczą bo ktoś coś o nich napisze

to nie mój problem, w życiu pewnie pędzą do mamusi albo tatusia na skargę. Przynajmniej

niech forum dla takich ludzi nie modernizują.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

A czy w realnym zyciu jak kogoś ignorujesz to chowasz się w pokoju w którym nie widzisz, nie słyszysz, nie czujesz tej osoby?

NIE.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Przydało by sie takie coś żeby ten użytkownik nie mógł pisać postów w naszym temacie ;c

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Na nie, tylko "pizdy" potrzebują takich zjebanych opcji. Jak masz kolegę który coś Ci zrobił to też zakładasz np słuchawki aby go nie słyszeć?

Ups, urażona męska duma?

Opublikowano

Od pewnego czasu obserwuję zachowanie użytkownika "Syrians" i dziwiłem się dlaczego był moderatorem - niezrównoważony emocjonalnie, atakuje w wypowiedziach, nie potrafi składać złożonych zdań i zapewne chodzi do gimnazjum.

Co do Kaś'a i jego zachowania - Powinniśmy odłożyć na bok jak On się zachowuje bo to nie o nim temat, a o propozycji.

Moim zdaniem opcja blokowania powinna zawierać blokowanie komentowania naszych statusów, wpisów na profilu i Pw i tyle.

A posty danej osoby powinny być widoczne. Tyle w temacie.

Opublikowano

Jestem jak najbardziej ZA. Wgl, czemu mieszacie real'a z forum? Ja jeśli nie chce się z kimś zadawać = zlewam, zakładam słuchawki i ide. Na forum raczej tego nie zrobisz, ale jeśli już jest opcja ignorowania userów to dopracujmy ją do końca?

Opublikowano

dobra juz kurwa nie placzcie, a ty kas sie nie zachowuj jak pizda...chyba ze jestes pizda...nie bede wnikal

opcja nie przejdzie jak kazda z twoich debilnych sugestii

bedziesz raportowal o warna jak kazdy moj post?

hohohoho juz tak nie plakajcie, lubie was nerwuski, dziekuje za prawde o mnie

Opublikowano

dobra juz kurwa nie placzcie, a ty kas sie nie zachowuj jak pizda...chyba ze jestes pizda...nie bede wnikal

bedziesz raportowal o warna jak kazdy moj post? :* mrrrau

Ogarnij się "Kozak w necie piz*a w świecie". Nie robisz na nikim wrażenia i tylko się ośmieszasz tymi tekstami na poziomie gimnazjum.

Już wcześniej wspomniałem, że niewyobrażalne było to, że ktoś tak niezrównoważony emocjonalnie był na stanowisku moderatora.

Nie jestem za Kaś-em i naprawdę olewam wasz spór i nie oceniam kto zawinił, ale na moje oko to On wychodzi z twarzą w tym starciu i nie pisze dennych tekstów.

@TOPIC Może Administracja się wypowie na temat propozycji ?

Opublikowano

bedziesz raportowal o warna jak kazdy moj post? :* mrrrau

Kiedy do jasnej cholery się ogarniesz? Będziesz analizować wątek w nieskończoność? Zamiast jak prawdziwy facet przyjąć fakt na klatę to Ty się użalasz nad sobą.

Ja sobie biegam z membersem i co z tego? Mam się z tego powodu użalać? Mam to gdzieś. Ci, którzy potrzebują mojej pomocy zawsze jej dostaną. To tylko kolorek, a jak widzę Ciebie ostro w chuj zmienił.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...