Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft chciałbym kupić ^^

konrad573

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym kupić minecraft 100% legalnie i ze 100% pewnościąże się uda i zależymi by trwał wiecznie.

Może nawet na minecraft.net ale nie umiem tam kupić Tam jest w Euro a ja jestem w polsce i Używam poskiego banku więc jak kupić w ero a ma się polskich złotych to się rozmieniom w banku ??(Mam polski bank-polskie pieniądze) .Więc nie wiem co mam robić. :mellow:

Apo zatym małe szanse na minecraft.net Czytałem Term of use na stronie.;(

Chce 100% pewność i gift code z 100% pewny i nieskończony, nie na alegro.

Boje się kupować pytam mame i moja mama nie będzie pieniędzy za granice wysyłać prosze o pomoc mam 120zł.

PS:mam 14 lat ale trzeba prosić rodzica.

Mam 14 lat. date uradzenia: 03 maj 1998.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

www.fabrykakluczy.pl/gra/minecraft-23/ Mój brat kupił dobre 3 lata temu i cały czas działa :]

Opublikowano

100% pewności i że dostane i że wiecznie i że bendę mógł hasło zmienić??.I żeby to było z prosto minecraft.net a nie od jakieś oferty kupiono !!!.

Opublikowano

Tylko że to jest CD key aja nie chce kluczu do płyty ja chce giftcode do aktywacji konta na premium.Mam nadzieje że otrzymam na 100% nawet wiencej!!!.

Opublikowano

To jest cd key tyle że do minecrafta , czyli kupujesz oni ci wysyłają na maila go wchodzisz na na minecraft.net logujesz się i wpisujesz tam ten kod ;))

//nieregulaminowa sygnatura - reflink
//BR3ND

Opublikowano

Rozmawiam na Live chat oco go zapytać bo jsuz sam niewiem ??.

To Rozmowa:

System 16:42:57 Trwa uruchamianie aplikacji. [16.1.2013 16:42:57]

chat_bg_continue_left_top.gif Prosimy o chwilę cierpliwości, za chwilę zostaniesz połączony z jednym z naszych konsultantów. chat_bg_continue_right_top.gifchat_bg_continue_left_bottom.gifchat_bg_continue_right_bottom.gif

Jeżeli uważasz, że czas oczekiwania jest zbyt długi-pozostaw nam wiadomoć, skontaktujemy się z tobą poprzez adres e-mail: Zostaw wiadomość. Dziękujemy!

chat_bg_continue_left_top.gif Konsultant Krzysiek jest obecnie dostępny. chat_bg_continue_right_top.gifchat_bg_continue_left_bottom.gifchat_bg_continue_right_bottom.gif

Krzysiek 16:43:22 Witaj ,><,,

,><, 16:43:30 witaj

chat_bg_continue_left_top.gif A kody tee som prosto z minecraft.net ?? chat_bg_continue_right_top.gifchat_bg_continue_left_bottom.gifchat_bg_continue_right_bottom.gif

Krzysiek 16:43:57 Tak. Pochodzą ze strony minecraft.net.

,><, 16:43:58 musze meić 100% pewnośćże dobrze wybieram

chat_bg_continue_left_top.gif hm... A wrazie kupienai doczepiacie jakieś ID i informacje jak sie zwami skontaktowaćgdyby klcuz niedziałał ?? chat_bg_continue_right_top.gifchat_bg_continue_left_bottom.gifchat_bg_continue_right_bottom.gif

Krzysiek 16:45:26 Nie sprzedajemy niedziałających kluczy.

,><, 16:46:31 http://www.fabrykakl...y-klucz-65.html patrze na dobrą oferte ??

chat_bg_continue_left_top.gif hm... chat_bg_continue_right_top.gifchat_bg_continue_left_bottom.gifchat_bg_continue_right_bottom.gif

Krzysiek 16:46:50 Tak

Aktywowane będzie do konta a premium anie do płyty ?!?!!.

Tu się wpisuje:

http://minecraft.net/user/redeem

nniechce CD key chce giftcode prosto z minecraft.net

Opublikowano

Chyba nie rozumiesz ;) Każda firma co sprzedaje keye to keye z minecraft.net które trzeba tam wpisać.

Opublikowano

masz już konto to się na nie zaloguj potem dodaj tą gre do koszyka

//BR3ND

Opublikowano

Co ty za pytanie nam dajesz -.- Jeśli masz konto to robisz istniejące a jak nie to robisz nowy klient trochę pomyśl <.<

Opublikowano

Mam konto na minecraft.net ale nei premium Dodałem do koszyka http://www.fabrykakluczy.pl/koszyk/.

Ale nieumiem tutaj zaznaczyć:

UWAGA

- Minecraft - Minecraft Gift Code CDKey, Klucz

DOSTAWA MOŻE ZOSTAĆ OPÓŹNIONA, ZE WZGLĘDU NA CHWILOWĄ NIEDOSTĘPNOŚĆ TOWARU

Potwierdzam

SKŁADANIE ZAMÓWIENIA

nowy klient

istniejące konto

Adres email (na adres ten zostanie wysłany klucz oraz możliwe będzie logowanie do konta w naszym serwisie)

Oświadczam, że zapoznałem się z regulaminem i akceptuję jego zasady

Niemam konta na stronei ale mam konto na minecraft.net !!!.

Opublikowano

musisz założyć na tej stone konto i najlepiej dawaj screeny

//BR3ND

Opublikowano

Jakim cze ba być debilem aby tego nie zrozumieć ???

1.Wchodzisz na np Kontazgier.pl

2.logujesz się na tą stronę gdzie chcesz kupić grę (Konta z gier)

3.Dodajesz do koszyka

4.Kupujesz

5.Dostajesz na emaila Kod ( CD key to giftcode tylko inna nazwa )

6.Logujesz się na minecraft.net

7.Aktywujesz grę

8.Grasz

gta5in2014631x381.jpg
Opublikowano

EH.. :( można kupić bez karty kredytowej czy bez banku ??.

Jestem przy Kupujesz mam wielki problem:(..

Jak dawać Screeny?

PS niechce czekać na email np 2 dni bo mama się na mnie zdenerwuje że pieniądze wywaliłem.

Opublikowano

Zobacz czy można kupować PaySafeCard. Jeśli nie to inaczej się nie da musisz kupić z kartą (Kupowanie Jest proste cze ba umieć czytać i już ... )

gta5in2014631x381.jpg
Opublikowano

Nieamam karty kredytowaej ani moja mama ani nikt w rodzinie.Karty kredytowe mają ci co mają jakieś firmy!!!

;( :(

Opublikowano

Tak ??? mam 14 lat i mam kartę kredytową nie mam firmy anie nikt z bliskiej rodziny nie ma firmy ??? Mama ci powiedziała byle co bo chciała abyś się od niej odpi**do*ił

gta5in2014631x381.jpg
Opublikowano

Mama nie chce w przelewać z jej konta w banku bo nie chce żeby jej konto wyczyścili i pieniądze ukradli..

A mam 120 zł A Żeby mieć konto w banku trzeba mieć 18 lat.

Opublikowano

Też tak miałem , powiedz że to 100% bezpieczne bo samemu wchodzisz na twoją stronę bankową i wyznaczasz ile chciałbyś przelać .Najlepiej gdyby twoja mama sama to zrobiła :)

//BR3ND

Opublikowano

Niechce zostać oszukany i chce wieczne pełne premium i zmienić skina!!

żę dostaną pieniądze to sie da ale że otrzymam to jusz nie!!!

A i niechce podawać danych gdzie mieszkam i td.

Opublikowano

Stara nie chce ci zrobić karty kredytowej. Pewnie jesteś ci*pk* i Stara boji się że ktoś ci to ukradnie. JAK MASZ 13 LAT MOŻESZ MIEĆ KARTE PŁATNICZĄ ROZUMIESZ ??? jpd

gta5in2014631x381.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...