Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft chciałbym kupić ^^

konrad573

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumeim ale za zgodą opiekuna prawnego.

Mam 14 lat

Nie mamy karty kredytowej.(zapytałem)

Narazie może poprosze o przelew mame ale przez bank.MOŻE

I Nie mogę podać informacje gdzie mieszkam i td..

Mam 14 lat. date uradzenia: 03 maj 1998.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Musisz podać gzie mieszkasz... A czemu nie możesz ??? Mieszkasz w Polsce nie legalnie ???

Konta z gier itp znane strony cie nie oszukają

gta5in2014631x381.jpg
Opublikowano

Śmiechłem z opa xD.... Kurwa tu nawet w żabce na konta gier można kupić: http://www.mpcforum.pl/topic/332488-tut-jak-kupic-minecrafta-w-zabce/ chyba jeszcze działa ;3... I nie pytaj czy możesz mieć 100% pewność bo cie papież znajdzie i zrobi to co będzie chciał bo na pewno będzie działać chyba że coś skurwisz. Elo

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nie tylko mama sie czepia ze jak podam dane to ktos będzie przychodził i listy z sądu.. WTF nie podam danych.

Chce mieć 100% pewności gdzie mam kupić za 3 dni moge kupić ale nie na minecraft.net dogadałem się z mamą.1000% pewność ma się udać bo mama mnie udusi że wyrzuce pieniądze.

Opublikowano

Japierdole, to już przekracza ludzkie pojęcia. Jak można być tak nie kumatym?

Kupujesz np. na

kontagier.pl

kluczegier.pl

I tyle. Więcej nie będę pisać, nie jedna osoba na górze wypisała jak to zrobić. Masz 100% pewność że pieniądze nie zostaną skradzione. Najlepiej z KontaGier.pl

svh03y.jpg

Opublikowano

Mama niechce wysyłać pieniędzy za granice :(.. Mojang znajduje się w Szwecji anie w niemczech!I dodatkowe koszta są za zagraniczne by tak policzyli że lepiej nie!!.

vi-ovRJdw.jpg

Za 3 dni kupie niewiem gdzie ale powiem jak wyszło po fakcie.

Opublikowano

na minecraft.net niemoge bo mama mi nie pozwala.

Ja pierdole ...

u cb w płeć powinno być Chłopak a nie mężczyzna ...

_____

Mama niechce wysyłać pieniędzy za granice :(.. Mojang znajduje się w Szwecji anie w niemczech!I dodatkowe koszta są za zagraniczne by tak policzyli że lepiej nie!!.

vi-ovRJdw.jpg

Za 3 dni kupie niewiem gdzie ale powiem jak wyszło po fakcie.

Co to za zdj ?! ;d i na uja je dajesz ? :D

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

kupując na stronach lub allegro jest ryzyko wyczszczenia konta mamie jak będzie źle

zrobiony przelew , ale ja tu nic innego nie powiem jak inni bo najlepiej od Mojangu. Oni nie wyszczą konta twojej mamie , bo i tak

zarabiają dość dużo na mc przecież już prawie 9 mln kupionych kopi minecrafta od mojangu sami zarabiają pewnie z miliony pracownicy .

A co ty tu gadasz że na minecraft.net nie można płacić polskimi bankami WTF !!! , bo przeciez można

Ale ale przecież nikt nie ma uciebie karty WTF napewno mają i nie żartuj sobie że jakieś Wielkie Firmy mają tylko kartę bo

zwykli dorośli też mają co prawda dzieci nie mają ale twoja mama jak ma konto to pewnie ma i karte . Ale żeby nie mieć i konta bankowego

HAHAHA a tak na serio matka ci tak mówi bo nie chcę ci kupić gry !!!

A i piszesz jak 8 latek więc nie wierze że on ma powyrzej 10 !!! Bo kto pisze mama tamto mama tamto mama tamto . Prawie w każdy zdaniu

twoim jest słowo MAMA , a te twoje uparcie "ja kupie i tyle" , dziecko dziecko i tyle ale to Fotke w sygnie to naprawdę strzeliłeś lepiej

nie pokazuj tego matce bo się wnerwi i wogóle nie kupi a zreszto jak nie kupujesz w mojangu a ni w załufanych miejsca to ci radze pójść do

sklepu i kupić jakoś gierke na płytce za stówke i tyle a tak takiego dzieciaka jak ty to prędzej oszukają !

Sorry że się rozpisałem ale śmiać mi się chce .

matise00.png

Opublikowano

Aha kupie na minecraft czytałem regulamin i wszystko rozumiem i wiem co to za strona.Ponoć znajomy w Wielkiej brytani powiedział że jego kolega kupił tągre i niema problemów że to bezpieczna strona a w razie problemu można się skontaktować. :D i powiedział pierw że to nie jest gra dla dzieci.

Pokaż mamie tą stronę z ką masz sygnaturę :D To jest trol tego nie zabijesz

PS: Zablokowali mi Sygnature i niemogę jakiej kolwiek wyświetlać sygnatury!!

Opublikowano

kupie na minecraft.net wszystko wiem jak przelew wykonać ale to jest takie osobne od siebie formullarz a przelewem w banku !!!

Przeciesz jak wyśle pieniądze z banku oni dostaną A ja na emailu niedostane giftcode bo niewiadomo o co chodzi !!! musi gdzieś pisać mój email!!!!!!

pomożecie ??

Opublikowano

Ja pier***ę ...

Masz konto na minecraft.net (Mojang account jeżeli założyłeś niedawno)

Jeżeli chcesz kupić na tej stronie to i tak musisz podać adres zamieszkania itd. (nie okradną cię ..)

Twoje konto jest na twoim e-mail więc jak kupisz gift code to proste że ci przyślą na twój e-mail?

PS. Ja prędzej za te pieniądze kupiłbym sobie słownik ortograficzny a nie premium do MC :)

Opublikowano

Czy ktoś z was kupy wał giftcode przez minecraft.net przelewem w banku nie kartą!!!

Prosze opisać przelew banku wiem wchodzi się na minecraft.net, Wybiera buy giftocde Podaje się imię nazwisko memail i dalej jest formulasz i opisane jest że ww 86.90 PLN. hm... A jak nieotrzymam emailu bo przecierz wysyłamy w wtedy kase z banku a jak otrzymam na email przecierz n

Przecież jak wyśle kase z banku to na przelewie nie jest napisany mój email więc jak otrzymam na emailu bo kase się da dostarczyc jak mogę wysłać kase do nich prosto z banku ale wtedy na emaila nie otrzymam!!!!

Opublikowano

DO CH*JA NO!

Jezu, czy ty jesteś naprawdę takim idiotą? Czy tak trudno wejść na minecraft.net kupić i tyle? Nic nie kradną, nic nie robią koleś. Jesteś powalony jakiś i masz pewnie 8 lat. Forum jest od 13 lat a ty pewnie dla tego wpisałeś 14. Śmiać mi się z Ciebie chce. Ogarnij. Narka i do szkoły kolegów się spytać.

@cdminestudio - Moje konto na twitter. Zapraszam.

"Jedna wiara, jeden klub, Real Madrit, aż po grób"

"Nie żebram o like'y, to like'y żebrają do mnie"

Opublikowano

Ale czy ty rozumiesz , że on chce kupić minecraft przelewem ? Ale tylko nie przelewem bo mu ukradną wszystkie pieniadze ?a konto w banku jest od 12lat w ipko ale on ma 14 lat a trzeba mieć przecież 12 lat a on już jest za stary na to . Przyślijcie mu gift code bo mama to.zabije, że za 2 zł kupił sobie zeszyt w sklepie .

Wy wcale nie myślicie ... Tepi ludzie xD hahaha

NU94p9A.gif

Opublikowano

To jest gimbus i marny troll. Czaka widzę, że bardzo się udzielasz i przeczytasz mój post i zamkniesz ten temat. Przeczytaj posty tego "14" latka (albo to mega niedorozwinięty gimbus albo to po prostu 8-latek udający 14-latka).

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...