Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy kowal od Venox.pl

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zmieniasz folder kowal_mark na blacksmith, potem w tym folderze otwierasz plik kowal_mark.msm notepadem, "BaseModelFileName "d:/ymir work/npc/kowal_mark/kowal_mark.gr2" zmieniasz na BaseModelFileName "d:/ymir work/npc/blacksmith/blacksmith.gr2", tą msm'ke zmieniasz też na blacksmith, potem kowal_mark.gr2 zamieniasz na blacksmith.gr2 wszystko wrzucasz do npc, dodajesz do packera te elementy których nie ma i gitara ...

robie tak jak mówisz i wgl mi nie widać kowala *_* sam napis leży jak by na ziemi.. ;d

Let's play....

Opublikowano

Tekstury w odpowiednim miejscu musza być d:\ymir work\npc\kowal_mark

ja mam folder przykładowo blacksmith czyli nie moge mieć takiej ścieżki gdy zamienie kowal zniknie ...

mam tak samo kowala na biało ... co zrb?

Let's play....

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może i model fajny (mimo że to tylko konwert z lineage2), lecz jak dla mnie to jest minimum o połowę za niski :D.

Opublikowano

Nie wiem jak to zrobiłem ale kowal nie ma animacji. Wrzuciłem tak jak pisał mark13, więc nie wiem jakim cudem kowal stoi jakby miał zatwardzenie. Może mi ktoś pomóc?

Opublikowano

Trochę śmierdzi tu LOL'em. Ładne bo nareszcie jakaś nowość jeśli chodzi o kowala ;)

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Trochę śmierdzi tu LOL'em. Ładne bo nareszcie jakaś nowość jeśli chodzi o kowala ;)

Jeżeli już to Lineage II:

reorinir1.jpg

Ogólnie jest to krasnal, co tłumaczy jego wzrost.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...