Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę pobrać dodatku ze sklepu PSN

Konsolowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chodzi mi o dodatek do gry Medal of Honor Warifghter. Kupiłem edycję limitowaną, i powinieniem dostać dostęp do pakietu map "Polowanie", które było w edycji limitowanej. Czekam już 3 tygodnie i nadal nie ma tego w sklepie PSN. W grze wyskakuje komunikat, że nie mam dodatku i mam się udać do sklepu PSN, ale tam go nie ma. Oczywiście wiellokrotnie kontaktowałem się z obsługą amerykańską ale dużo mi nie pomogli. Kazali mi czekać. Czekam już 3 tygodnie i nic. Może od Was jakieś rady? Odświeżam to PSN ale nadal nic nie ma... Nawet usuwałem zawartość gry ale to również nie pomogło.

Opublikowano

Wlazłem specjalnie do sklepu i widzę 9 dodatków w tym "Polowanie"

btw

"Edycja Limitowana Medal of Honor Warfighter zawiera:

• dostęp do beta testów gry Battlefield 4.
  • Pakiet Map Polowanie zawierający dwie dodatkowe mapy dla trybu multiplayer: Targ broni w Darra oraz Kompleks w Chitral o wartości 40 zł.
  • metalowe pudełko z wizerunkiem żołnierza jednostki GROM (oferta ważna do wyczerpania zapasów).
  • dostęp do żołnierza jednostki specjalnej GROM wraz z bonusowym wyposażeniem w trybie multiplayer.
  • dostęp do snajpera z jednostki U.S. Navy SEALS wraz z bonusowym wyposażeniem (karabin TAC 300) w trybie multiplayer oraz operatora jednostki specjalnej GROM wraz z bonusowym wyposażeniem w trybie multiplayer.
  • wcześniejszy dostęp do zwiadowcy oddziału DELTA."

na pewno masz edycję limitowaną? w pudełku znajdują się kody DLC które trzeba wpisać w PS Store

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Teraz jest już ok, dzięki że mi poweidziałeś, że to jest.. Mogłem pobrać za darmo, lecz dopiero jak się pojawiło do kupienia. Wczesniej nie mogłem, nie wiem czemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...