Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Dzisiejsza aktualizacja. Lista zmian.

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się :D Nie jeden raz dostałem kick'a od PB tylko za to, że grałem (według adminów na serverze) zbyt dobrze. PB osądziło mnie o aima i WH przy statach 51-7, a za sprzeczki z graczem (dzięki któremu między innymi) dostałem bana -.- Gdzie sprawiedliwość ???

I w ogóle same nooby grają, powiedzmy, że gram snajperem, schowałem się za drzewem i trawiłem 3 przeciwników w jeepie. Nie powiem ile razy posypało się na chacie "Hacker!, Cheater! Good Aimbot!" Najlepsze było gdy wybiłem się za pomocą miny na młyn w "Plażowa potyczka" i ktoś mnie zgłosił, że hacki mam -.- Ostatnio jak grałem to był cheater, który ze snajperki "smakosz" trawiał wszystkich, nawet tych, kórzy byli niewidzialni (np. ja) :( I co Punk Buster zrobił, hę? Mnie kickną zamiast jego!

beztytuueyr.png

Pomogłem? Daj lajka :D

Opublikowano

Ostatnio jak grałem to był cheater, który ze snajperki "smakosz" trawiał wszystkich, nawet tych, kórzy byli niewidzialni (np. ja) :(

Podobna sytuacja - mapka MM, grałem Comando, ukrycie na 5, nawet nieźle mi szło xD Patrzę na Royalsów, a kto patrzy się na mnie z 25 m ? Gunner :D Myślałem, że to przypadek. Poczekałem chwilę i ... zabił mnie . Druga sytuacja - to samo. Co PB zrobił ??? Gów** ! Co my możemy zrobić ??? Przemilczeć ... -.-

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

No i nie mówiąc o tych bugach... Gra jest bardzo zbugowana! I powinni kickać noobów, którzy są AFK, po powiedzmy, że jest "Inwazja w głąb lądu" i jakiś noob się trafi, który ma sterować łodzią a jest AFK -.-

beztytuueyr.png

Pomogłem? Daj lajka :D

Opublikowano

Podobna sytuacja - mapka MM, grałem Comando, ukrycie na 5, nawet nieźle mi szło xD Patrzę na Royalsów, a kto patrzy się na mnie z 25 m ? Gunner :D Myślałem, że to przypadek. Poczekałem chwilę i ... zabił mnie . Druga sytuacja - to samo. Co PB zrobił ??? Gów** ! Co my możemy zrobić ??? Przemilczeć ... -.-

Nie pomyliłeś for ? Dlatego właśnie funkcjonuje GGC a coraz więcej ludzi korzytsa z systemów jak metabans, problem w tym, że tam ludzie są dodawani do black listy za dobrą grę.

No i nie mówiąc o tych bugach... Gra jest bardzo zbugowana! I powinni kickać noobów, którzy są AFK, po powiedzmy, że jest "Inwazja w głąb lądu" i jakiś noob się trafi, który ma sterować łodzią a jest AFK -.-

Xtian/Autoadmin pozwala na ustawienie limitu afk, jednak jaki normalny śmiertelnik ma włączony komputer cały dzień, tylko po to, by zajmować się serwerem ? (poza jednym). EA nie zarządza swoimi oficjalnymi serwerami bo i po co ? Nie opłaca się i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...