Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyspa :) KwadratowaMasakra sez.2 [WL]

tinek181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do składania podań na wl

Jest to wyspa ograniczenie 300x300

Nick w MC

Ogar: 0/10

budowa 0/10

dlaczego ten serwer: minimum 2 zdania

eJwLTs3LS_QuSszMS-TiCq7Kz87O5_LNzEtNLkpMK-FyLkpNLUgtKuYyNAAhI1NTLgMAuHIPfQ~~.png
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w MC:czariepicz

Ogar: 0/10: 8/10

budowa 0/10: 7/10

dlaczego ten serwer: minimum 2 zdania:Bo lubię takie servery.I grałem jak nie było jeszcze wyspy na tym serverze ;]

Opublikowano

Co serwer nie wypalił ludzie nie chcieli grać ? Teraz robicie nowy ? Pozdrawiam ~ PolskaPapryka

P.S Gdybym był wredny napisał bym , aby ludzie tam nie wchodzili , ale taki nie jestem . Powodzenia :G

Opublikowano

Nick w MC Yoshri

Ogar: 10/10

budowa 9/10

dlaczego ten serwer: minimum 2 zdania : Lubie takie zabawy oraz moze byc fajnie ;)

Pomogłem ? - Daj lubie to! :) Dzięki

Opublikowano

Nick w MC bryndza4

Ogar: 0/10 9/10

budowa 0/10 8/10

Chciałbym zagrać z ogarniętymi ludzmi. WL myślę że dzieki niej będzie mniej pseudo graczy.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Nick w MC: puma821us

Ogar: 0/10: 10

budowa 0/10: 9.5

dlaczego ten serwer: minimum 2 zdania: Nazywam Się Michał. Gram w MC Ponad Rok. Lubie grzebać w pluginach itd.. Lubie robić budowle i mechanizmy...

Opublikowano

Nick w MC: General_Nate

Ogar: 9/10

budowa 7/10

dlaczego ten serwer: Nie grałem jeszcze na takim serwerze, a chciałbym zobaczyć jak to jest. Mam kanał na YouTube o tematyce Minecraft.

Opublikowano

Nick w MC : Arman

Ogar: 0/10 : 9/10

budowa 0/10 : 9/10

Bo szukam jakiegoś serwera tego typu. Jestem ogarnięty i nie robie innym na złość.

Opublikowano

Nick w MC: lothar01

Ogar: 10/10 Chyba że cipałem :D

Budowa: 8/10

Dlaczego ten server: Szukałem taki server i znalazłem kiedys, ale załozyciel miał 4 lata i nie długo tam zabawiłem. Dlatego chcę zagrac na tym servie. :D

Pozdrawiam lothar01

Opublikowano

Nick w MC : Kosowski

Ogar: 9/10

budowa 7/10

dlaczego ten serwer: Ponieważ szukam serwera podobnego do kwadratowej masakry i chciał bym poznać nowych ludzi ;P

Opublikowano

Nick w MC EnyoPL

Ogar: 10/10

budowa 8/10

dlaczego ten serwer: Lubie Takie servery od zwsze oglądam kwadratową masakre. Na innych serverach niema co robić

Opublikowano

nick w MC Sylur352

Ogar: hmm 9/10

budowa 7/10

dlaczego ten serwer: minimum 2 zdania Lubię takie serwery jestem widzem kwadratowej masakry i chciałbym grać na podobny serwie.Jestem ogarnięty lubię i umiem budować.Nie jestem grieferem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...