Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne pochodnie samotworzące się.

GmenGul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem, gram sobie w minecrafta z modami następującymi:

1.Optifine_1.4.6_HD_U_A2

2.Forge

3.IngameInfo

4.Treecapitator

5.Recipebook

6.CraftGuide (2 książki z recepturami mam, nie wiem czemu włożyłem też to jak mam RecipeBook)

7.Rei's minimap

8.Shelf

9.InvTweaks

10.Armor stand

11.Backpak mod

12.Advanced HUD

13.Jammy Furniture mod

14.BuildCraft

15.EnchantingPlus

16.IC2(IndustrialCraft2)

17.Mystcraft

No i jak chodzę, eksploruję to widzę pochodnie (Były nawet jak stworzyłem świat) I jak rozwalam jedną to widzę drugą i tak w kółko. Dodam też że jak odpalam jakikolwiek świat to mam Wiadomość że jest taki przedmiot w modyfikacji (Enchanting Plus) który ma takie same id jak coś z minecrafta. Pyta się czy chcę grać z tym problemem. Jak klikam No, Wyłącza się minecraft. Jak klikam Yes to gram i mam te pochodnie. Wie ktoś może jak to naprawić, lub miał coś takiego i naprawił to niech napisze bo nie wiem co mam robić. A też jest jak idę do mojego pokoju z industrial craft to np. zamiast batboxa mam pochodnie. A jak weszłem na mój testowy świat to było coś innego a mianowicie chunk cały w pochodniach. Proszę, pomóżcie!!!

Opublikowano

@up

" Dodam też że jak odpalam jakikolwiek świat to mam Wiadomość że jest taki przedmiot w modyfikacji (Enchanting Plus) który ma takie same id jak coś z minecrafta"

Cóż za spostrzegawczość. Musisz zmienić id przedmiotu z modu na takie, które nie jest używane

Opublikowano

Filmik niestety Nie Bo jak robiłem test z video to jakość nic nie widać, ale mogę dać ssy z rozgrywki:

86153e2192110.png

4107701817d30.png

383df47810f3e.png

ceec8e995225e.png

73afed26b6dc3.png

To ss'y z innej mapki, niestety nie mogę dać ss'a z tym chunkiem ponieważ jak zrobiłem tego ssa to crash oraz usunięta mapa. A do tego itemki na mojej mapce ze skrzynek poznikały!@$! nie wiem czemu.

Mógłbyś nagrać jakiś filmik ?

Prawdopodobnie kłócą się id z jakichś modów.

Co do Id to tylko ten enchanting plus ale nie wiem co pochodnie mają coś z tym wspólnego.

Opublikowano

Nie znam się, ale może modyfikacja MystCraft dodaje jakieś nowe moby albo coś w tym stylu, które ci to stawiają (Czyt. Herobrine)

Bardzo możliwe ja miałem kiedyś że ktoś mi lawe wylewał tyko nie pamiętam co to za mod był ale bardzo możliwe że herobine to stawia
Opublikowano

ludzie nie piscie o modach o ktorych nic nie wiecie, mystcraft dodaje nowe swiaty ktore sa losowo generowane. co do tych pochodni to wywal enchanting plus i wejdz na swiat i zdaj relacje :)

ewentualnie nie wywalaj i graj na nowym swiecie i dodaj sobie przedmiotyz starego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...