Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Zakup fundusów

Blondyneczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1-Wchodzimy na stronę bfp4f

http://battlefield.play4free.com/en/?utm_source=www.google.pl&utm_medium=referral&utm_campaign=bfp4f_g-s-poland-bf&gclid=COL-757dzbACFUFO3wodPDGFVg

2-Klikamy ikonkę w kolorze sraczki z napisem get more funds (PL więcej funds)

3-Wybieramy ilość która nas interesuje

4-Klikamy CONTINUE TO PAYMENT

5-Jeśli coś nam nie pasuje np ilość fundusów lub sposób zapłaty wybieramy inną za pomocą przycisku change obok danej opcji

6-Jeśli już zmieniliśmy na takie opcje jak chcemy klikamy continue

7-Wpisujemy np numer telefonu <wybierając boku sms> jesli inną opcje to wpisujemy o to o co porsza i klikamy znowu continue

8-Dalej postępujemy wg instrukcji

Metody Płatnośći

Moneybookers ? Umożliwia płatności online i transfer pieniędzy przez Internet, będący elektroniczną alternatywą dla tradycyjnych papierowych metod takich jak czekii polecenia zapłaty. Moneybookers daje obsługę płatności dla stron internetowych, serwisów aukcji online i pozostałych podobnych serwisów.

Credit or Debit Card -- Najpopularniejsza z metod można płacić pieniędzmi z konta pieniędzmi na kredyt obecnie EA obsługuje 3 typy kard Visa,Mastercard,American Express.

Paysafecard -- Potocznie zwana PSC Łatwo szybko i anonimowo PSC można zakupić zarówno w kiosku lub w wybranych salonach mn vobis

Zalety psc

Płać za swoją rozrywkę internetową gotówką!

• Szybko, prosto i bezpiecznie
  • Bez konta i karty kredytowej
  • Bez podawania danych osobowych

PayPal -- Usługi płatnicze umożliwiające firmom i klientom indywidualnym posiadającym adres e-mail wysyłanie oraz odbieranie płatności przez Internet. PayPal działa na zasadzie wirtualnej portmonetki (Cyfrowy portfel). W systemie PayPal klienci mogą płacić przy użyciu karty kredytowej bądź salda konta PayPal, które można zasilać przelewami z konta bankowego lub innego konta PayPal.

Zalety PayPal

• Zapłać kartą kredytową lub z salda konta PayPal.
  • Wykonuj bezpieczne płatności, nie ujawniając odbiorcom numeru karty kredytowej ani danych finansowych.
  • Płać w systemie PayPal za zakupy w serwisie eBay i w tysiącach sklepów internetowych na całym świecie.

Metoda PayPal

spot_flowChart_589x278.gif

Przelewy -- Inaczej można zapłacić min w poczcie przez internet ze swojego konta lub przekazem na konto/przelewem z banku do banku

Boku SMS -- Najczęściej stosowana opcja i najczęściej używana wśród niepełnoletnich wystarczy wprowadzić swój numer telefonu i wysłać sms-a o podanym kodzie

Ważne dopóki nie przeniesie cie na stronę główną znaczy ze fundusy nie wpłynęły na konto NIE REFRESHUJ STRONY BO UTRACISZ FUNDUSY I PIENIĄDZE jesli będzie trwało to więcej niż 30 minut napisz do suportu

Ukash -- Jest to dokładnie to samo, co PaySafeCard, jednak po prostu mniej popularne

Ilości fundusów do kupienia

Należy odliczyć 15% od funds !

Cena: 179,99 zł

Ilość: 57500

Cena: 89,99

Ilość: 24150

Cena: 44,99

Ilość: 18975

Cena: 34,99

Ilość: 12650

Cena: 24,99

Ilość: 5750

Cena: 12,99

Nie chce uwag w stylu każdy wie jak kupić fundusy bo jest wiele nieogarów co nawet tego nie umieją a jeśli wy umiecie je kupić to cieszcie się że jesteście ogarnięci

//Edti poprawiono kolor czcionki na bardziej czytelny

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Zmień kolory, bo czarnego nie widaći będzie git

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Zmień kolory, bo czarnego nie widaći będzie git

Ok

No przyda się bo nie chce mi się tłumaczyć ludziom jak się wchodzi i kupuje fundsy >.< tutek dobry i wszystko wytłumaczone dobrze :)

Dosyć miałam spamu typu

"Dlaczego nie dostałem/am fundusów Jak kupić fundusy itp :P"

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Opublikowano

Wg mnie tut zbedny ale + za checi.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Boże... Na co to forum schodzi. Koleś co sie nazywa "Blondyneczka" z jakąś dupą z Google w sygnie tworzy tutoriale na temat jak kupić wirtualne pieniądze, bicz plis to chyba dla tej cześci społeczeństwa która nie ma mózgu lub nie działa on prawidłowo -,- No sorry za hejt ale musiałem.

OndteAw.png
Opublikowano

Keniger ma racje ... Trzeba być naprawde debilem żeby nie umieć czytać wszystko jest napisane jak chcesz sms'em to masz przecie boku SMS ? tam zresztą jest wszystko opisane ...

Opublikowano

Spotkałem się z kilkoma sytuacjami w których był problem z zakupem ale tylko dlatego że był to przelew i strach przed utratą gotówki :P

Dla idiotów :D Jednak idioci nie będą szukac to po pierwsze ! :D

OndteAw.png
Opublikowano

Spotkałem się z kilkoma sytuacjami w których był problem z zakupem ale tylko dlatego że był to przelew i strach przed utratą gotówki :P

Dla idiotów :D Jednak idioci nie będą szukac to po pierwsze ! :D

Poczytaj koniec tuta spamujesz mi idzie raport

Jak ci się nie podoba tut to nie pisz nic

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Opublikowano

Pomysł na poradnik naprawdę fajny, tylko zamiast wklejać suchą definicję z wiki mogłaś/eś opisać dokładniej daną formę płatności, jak chłopu na miedzy. Przykładowo pierwszy system z brzegu, MB, z twojego poradnika dowiedziałem się jedynie, że jest to forma płatności. To mogłem wywnioskować drogą dedukcji...

Credit(...) czyli co ? Zaciągam kredyt na Fundsy ? Przy paypali można dodać, po ile są dane karty, czy je się łączy. Jak to wszystko wygląda po naciśnięciu dalej.

Z dwoma ostatnimi sprawa ma się podobnie. Pomysł jak już napisałem fajny, ale można ten temat bardziej rozwinąć, niżeli sucha definicja sprowadzająca się do wiadomości, że jest to forma płatności.

Opublikowano

Pomysł na poradnik naprawdę fajny, tylko zamiast wklejać suchą definicję z wiki mogłaś/eś opisać dokładniej daną formę płatności, jak chłopu na miedzy. Przykładowo pierwszy system z brzegu, MB, z twojego poradnika dowiedziałem się jedynie, że jest to forma płatności. To mogłem wywnioskować drogą dedukcji...

Credit(...) czyli co ? Zaciągam kredyt na Fundsy ? Przy paypali można dodać, po ile są dane karty, czy je się łączy. Jak to wszystko wygląda po naciśnięciu dalej.

Z dwoma ostatnimi sprawa ma się podobnie. Pomysł jak już napisałem fajny, ale można ten temat bardziej rozwinąć, niżeli sucha definicja sprowadzająca się do wiadomości, że jest to forma płatności.

Dzięki za opinie na pewno w najbliższym czasie uaktualnię mój poradnik zamierzam go stale aktualizować ;)

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...