Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ze stworzeniem nowej postaci

ruz

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Witam , po ok 2 latach chcialem powrocic do tej gry , wszystko jest ok loguje sie iii ... no wlasnie problem polega na stworzeniu postaci ... jak pamietam kiedys bez problemu to sie robilo a teraz po zalogowaniu sie na server mam cos takiego : http://www.tinypic.pl/zjdziun3rn6m czy moze mi tkos powiedziec co mam zrobic zeby moc stworzyc sobie postac o.0 ?

Rekrut
Opublikowano

Obrazek wygasł.

ogolnie nie jest to ten sam ekran co kiedys w ktorym tworzono postac tylko mam jakies wodospady i ejdyna mozliwosc to jaka moge wybrac to exit game , server i connect ...
Opublikowano

Nie pisz posta pod postem, używaj opcji Edytuj.

Co do tematu to w prawym dolnym rogu powinien być button "New".

rydah for life

Rekrut
Opublikowano

Nie pisz posta pod postem, używaj opcji Edytuj.

Co do tematu to w prawym dolnym rogu powinien być button "New".

gdyby byl to nie tworzulbym tego tematu ;d
Opublikowano

Grasz w trybie okienka, które chyba nie mieści się w całości na ekranie, więc może ten button wystaje poza ekran, chociaż to dosyć absurdalne.

rydah for life

Opublikowano

Gra w trybie okienka, ale z tego co widzę (chociaż mogę się mylić) jest rozciągnięte na szerokość ekranu, ale dla pewności:

Wejdź w główny folder gry, a następnie w katalog 'bin', otwórz notatnikiem plik options.txt i zmień rozdzielczość na tą, której używa twój monitor - powinno zadziałać.

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Rekrut
Opublikowano

Gra w trybie okienka, ale z tego co widzę (chociaż mogę się mylić) jest rozciągnięte na szerokość ekranu, ale dla pewności:

Wejdź w główny folder gry, a następnie w katalog 'bin', otwórz notatnikiem plik options.txt i zmień rozdzielczość na tą, której używa twój monitor - powinno zadziałać.

oszalec mozna ... teraz gdy zmienilem rozdzialke i chce zalogowac sie na server wyskakuje mi " canot connect server " co oni proobili z ta gra ;d ?

Problem z polaczeniem sie servera dalej aktualny ...

najsmieszniejsze jest to ze wczoraj w podobnych godzinach jeszcze moglem sie zalogowac do " niby " okna tworzenia postaci no ale pozniej to juz troche biednie z polaczeniem do servera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...