Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Metin2.Pl Gram bez lagów i wywala ;x

Pleśniawek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wygląda to tak: ja wchodzę na kolegi woja 74lv, a kolega na mojego 59lv i jego kontem expie swoje. Robiliśmy tak od 2 dni i było wszystko dobrze jak expiłem. Dzisiaj zaczęło mnie wywalać, expie bez lagów kilka minut, max 5-7 i nagle loga. Nie jest to raczej wina neta, bo wszystkie strony działają normalnie, na DiamondMt2 mnie nie loga choć mam trochę lagi na ch1. Nie mam włączonego żadnego gg, skype, steama, tsa itp. Dodam, że mam Win7, a mój komp ma tylko 512mb ram i procek 1.8 Ghz, a min. wymagania Win7 to 1gb ram. To raczej mało ważne, bo gram w metka na win7 od kilku miechów i pierwszy raz mam taki problem. Mój antywirus to Avast, proszę o szybką pomoc, daje lajki

Edit, wyłączyłem avasta i dalej loga, więc to raczej nie jego wina

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Grasz na modzie?

Zaktualizowany metin?

Antyvir nie blokuje?dobra, piszesz, ze wyłączyłeś..

Ile Masz MB Internet?

Używasz jakichś hacków/botów?

napisz to ci pomoge.

Opublikowano

Nie gram na modzie, zaktualizowany metin, net 1mb z kablówki, nie mam żadnych botów. Chyba już wiem dlaczego logało, dzisiaj skopiowałem Metka do innego folderu i tam zainstalowałem moda o privów, żeby do truty sr wbić, przed chwilą usunąłem tego metka z modem i nie loga mnie już 10min. To mogło być to ?

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Nie gram na modzie, zaktualizowany metin, net 1mb z kablówki, nie mam żadnych botów. Chyba już wiem dlaczego logało, dzisiaj skopiowałem Metka do innego folderu i tam zainstalowałem moda o privów, żeby do truty sr wbić, przed chwilą usunąłem tego metka z modem i nie loga mnie już 10min. To mogło być to ?

Jeżeli, już wszystko jest w najlepszym porządku to najwidoczniej była to wina tego. :)

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Jeśli dany klient z modem był w tym momencie wyłączony to wątpię w to, że powodował twoje lagi.

Ale dobrze, że już działa ci poprawnie. :P

5y6tk3.gif

Opublikowano

Czasami przy dużej liczbe mobów jak bijesz może wywalać lub są to przerwy z dostawą internetu i wtedy metek na którym expisz swojego woja może bardziej lagować i powodować to że cie wywala.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...