Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem uSkyBlock

Boru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Używam pluginu Ultimate SkyBlock. I gracz nie może wpisać komendy /island leave. Pisze tak: You can't leave your island if you are only person. Mi też to nie działa. Jak to naprawić? Czekają like'i.

Opublikowano

Komenda /island leave służy do opuszczenia wyspy(drużyny,"party") do której należeliśmy. Tak więc gdy gramy na wyspie sami komenda ta nie będzie działać.

A ja jako admin jak mogę usunąć komuś wyspę i czy istnieje możliwość usunięcia wyspy przez gracza jakimś innym sposobem. Bo gracze gdy stworzą wyspę nie mogą już dołączyć do kogoś party ;/
Opublikowano

Usunąć wyspę można na dwa sposoby:

1. całkowicie usuwając wyspę. Komendą /dev delete <player>, którą używać mogą gracze z uprawnieniem usb.admin.delete

2. usunąć gracza z wyspy, nie niszcząc jej(pozostaje pusta wyspa bez przypisanego do niej gracza). Komendą /dev remove <player>, uprawnienie usb.admin.remove

Uprawnień tych jednak nie należy dawać zwykłym graczom gdyż będą mogli oni wtedy usuwać wyspy innym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...