Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fusion Block By Gbl

booo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z FUSIONKAL odpalilem go raz po wyczysczeniu systemu CCleaner i bylo ok ale raz odpalilem Moonlight enginie i teraz juz nic nie pomaga stale mi pisze "your ID is blocked by GBL" i zglupialem da sie jakos to obejsc ????

Opublikowano

hmm..

Znalazłem pewną nieścisłość w Twoim pierwszym poście...

Zdecyduj się w końcu co to za ban na IP, czy na ID dysku bo to dość duża różnica...

Najlepiej przeczytaj w ogóle co to IP.

Co do ID dysku to można je zmienić, a jeśli chodzi o IP to polecam neostradę.

<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->[iD Dysku]<!--colorc--></span><!--/colorc-->

<a href="http://www.speedyshare.com/283919700.html" target="_blank">http://www.speedyshare.com/283919700.html</a>

Ściągasz ten plik i wrzucasz go do X:\WINDOWS\system32 (gdzie x podajesz oznaczenie swojej partycji z windowsem)

Start > Uruchom > wpisujesz cmd

W wierszu poleceń komenda: volumeid x: xxxx-xxxx (x to oczywiście znowu oznaczenie partycji) - w moim przypadku wygląda to tak:

<!--fonto:Georgia--><span style="font-family:Georgia"><!--/fonto-->volumeid f: 1111-1111<!--fontc--></span><!--/fontc--> (cyfry jakie podasz są obojętne)

Najlepiej teraz zrestartować system. Powinno działać, bana na ID dysku nigdy nie dostałem, więc pewności w 100% nie mam.

Testowane oczywiście na XP x32, czy działa na Viście to nie wiem.

jeśli o ci nie pomoże o wsarcz napisać na forum. a jeśli ci zalezy na fushionie (format kompa)

tyle z tej rady.

i na przyszłość: Używaj opcji; SzUkaj!

Opublikowano

Wielkie dzieki wlasnie nie bylem pewien czy dostalem ID bana a i ten link nie dziala ale sobie znajde pozdrawiam

Opublikowano

W moim tez co za zrabany serw kurde zastanawiem sie tylko z kad ten GBL sobie czyta dane ze wie ze to ten sam dysk moze ktos ma jeszcze jakies pomysly :P chyba ze dostalem IP bana ale wtedy by mnie nie laczylo na jakis czas .

Opublikowano

mast nie dawaj konkurencyzjnych stron..

a wogule po formacie wszystko wraca..

resetuje on ip sprzetowe

Opublikowano

mast nie dawaj konkurencyzjnych stron..

a wogule po formacie wszystko wraca..

resetuje on ip sprzetowe

ja nieidze zadnej strony zeby podawal :P

a po drugie super rada zebym za kazdym razem robil formata jak chce cos przetestowac

Opublikowano

ja nieidze zadnej strony zeby podawal :P

a po drugie super rada zebym za kazdym razem robil formata jak chce cos przetestowac

Zainstaluj sobie maszynę wirtualną z windowsem

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ja wam powiem tyle wgl srry ze rozgrzebuje ale format kompa w moim przypadku nie pomogl ale ja gram na darksidev2 wiec po co takie bzdury.. skoro ich nie testowaliscie.. ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...