Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WAŻNE PYTANIE :D

Czechu_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej :D Mam do was jedno, ale bardzo ważne dla mnie pytanie...

Prosiłbym aby to pytanie potraktować normalnie i nie pisać głupich komentarzy :)

Jakie gry pójdą mi na tym PC...

Ram :1GB

Procesor :AMD Athlon™II X2 255 Processor 3.10 GHz

Karta Graficzna :NVIDIA GeForce 7025/NVIDIA nForce 630a

System Operacyjny: Windows 7 32bit

... Wypiszcie jakie tylko znacie :(

Opublikowano

Super Mario

Ew Super Mario 2 <ale będą lagi>

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Super Mario

Ew Super Mario 2 <ale będą lagi>

Mam wrażenie, że Ty tłuczesz te posty tylko po to, żeby tłuc. Nie ma tu żadnego sensu ani logiki. Trolling i tyle.

W ogóle wiesz jakie to są podzespoły komputera?

@topic: Wolfenstein Enemy Territory oraz dodatek do tego True Combat Elite. ;) Polecam, fajna gierka.

Opublikowano

Mam wrażenie, że Ty tłuczesz te posty tylko po to, żeby tłuc. Nie ma tu żadnego sensu ani logiki. Trolling i tyle.

@topic: Wolfenstein Enemy Territory oraz dodatek do tego True Combat Elite. ;) Polecam, fajna gierka.

Ma bardzo dużo ramu zagra nawet w bf3 na ULTRA DETAIL

@Topic

Zobacz C.S i BF2

W sumie głupi temat - głupia odpowiedź.

Co to znaczy - "Jakie gry pójdą na tym sprzęcie", przecież można wymieniać w nieskończoność. Lepiej zapytaj, jakie Ci nie pójdą.

Od tego tematu "czy gra pójdzie"

Jest temat

" Panie doktorze, będzie żyć? - Temat od wymagań gier."

http://www.mpcforum.pl/topic/765701-panie-doktorze-bedzie-zyc-temat-od-wymagan-gier/

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Opublikowano

Co to znaczy - "Jakie gry pójdą na tym sprzęcie", przecież można wymieniać w nieskończoność. Lepiej zapytaj, jakie Ci nie pójdą.

@Down - Czechu_

No nie wierzę w jego osobę.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Chce mieć później zakres wyboru.. A skoro nie umiesz podać sensowniejszych powodów spamujesz głupimi komentarzami..

Pozdro dla Cb..

A co myślicie nad grą Limbo ?

Opublikowano

Chce mieć później zakres wyboru.. A skoro nie umiesz podać sensowniejszych powodów spamujesz głupimi komentarzami..

Pozdro dla Cb..

A co myślicie nad grą Limbo ?

Minimalne wymagania systemowe

System Operacyjny: Windows XP Procesor: Intel Pentium 4 @ 2.0 GHz / AMD Athlon XP 2000+ RAM: 512 Mb Miejsce na dysku: 150 Mb free Karta graficzna RAM: 256 Mb Karta graficzna: nVidia GeForce 6600 / ATI Radeon X1300 Karta dźwiękowa: DirectX Compatible Sieć:

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Od tego tematu "czy gra pójdzie"

Jest temat

" Panie doktorze, będzie żyć? - Temat od wymagań gier."

http://www.mpcforum.pl/topic/765701-panie-doktorze-bedzie-zyc-temat-od-wymagan-gier/

Dobrze, ale autor nie ma konkretnej gry na myśli. Chciał nas zapytać o to jakie gry mu mogą działać.

@topic:

Battlefield 2 raczej Ci pociągnie. ;)

EDIT:

Okej: WarCraft 3 oraz może jakiś Gothic? :)

Opublikowano

Wytłumacz mi jedną rzecz, a mianowicie, jak można trzymać Windows 7 przy 1 GB RAM? To zabójstwo dla Twojego komputera. Pomożesz i sobie i jemu dokładając chociażby 2 GB dodatkowej pamięci, co kosztować Cię będzie może 100 zł. Gra Limbo pójdzie na tym sprzęcie kiedy wyłączysz programy działające w tle, tj. Gadu-Gadu, Skype, przeglądarka. Lepiej będzie jeżeli powiesz jaka tematyka gier Cię interesuje.

Opublikowano

Dobrze, ale autor nie ma konkretnej gry na myśli. Chciał nas zapytać o to jakie gry mu mogą działać.

@topic:

Battlefield 2 raczej Ci pociągnie. ;)

BF2 Już pisałam jak przyjdzie jakiś mod to ci może % wstawić więc wymyśl jakąś inną grę bo to powielanie odp

Co do tematu to DarkOrbit remix

Tibia

NFS most Wanted <ten stary>

RaceRoom Racing Experience

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Opublikowano

@3up...

Jak na razie nie mam pieniędzy i nie mam jak kupić więcej ramu...

A co do tematyki gier która mnie interesuje to gry dobre do nagrywania.. Coś co się nadaje itp,,

Opublikowano

Chyba nie wiesz czym jest trolling gwiazdeczko.

@OP

Wszystko co bylo made before 2k5.

kh4xi.jpg

Opublikowano

trochę mało ramu ale polecam ci

c.s , HL, fifa 11, Serious sam (zajebista klasyka) , bfp4f, battlefield Heroes, tactical opc (cos takiego jak cs) Kroniki ridica, strange hold (przeszedłem go calego xD zajebista giera), Pain killer , Punisher , gta Sa , GTA VC, Max Peyne 2, Postal , postal 2, jakiś stary sprintel cel ,

Chyba tyle wystarczy :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

No co 1 gb ramiu to suabo :)

A chyba większość gier odpalisz z wymienionych.

Ściągnij jeszce gameboster i uruchamiaj gry przez niego elegancko czyści kompa i będziesz miał więcej dostępnego ramu :)

A poza tym możesz dokupić 1 kostkę ramu na allegro chociażby 1 gb za chyba 50 zł myślę że już kupisz :P

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

ooo gothic też nie najgłupszy pomysł tylko czy 3 mu pójdzie ;/

może w jakąś przeglądarkową albo coś.

Proponuję ci jeszcze zobaczyć grę "Hitman" nie duże wymagania a fajnie się gra co prawda mam dobrego kompa a grałem ostatnio w nią.

Albo matrix path of neo

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...