Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RIB+9

BosskiRoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dzisiaj na targu zakupiłem riba+9 sr -4 um 8 z kd woja i sury +3 za 20kk. Mam obecnie około 10 mieszanek. Co zmienić w nim żeby go opchnąć przynajmniej za 30kk? lepiej wbić um czy śr? Nie zamierzam wyciągać kamieni, ponieważ potem zostają kawałki pękniętego kamienia, które w tym przypadku usunąć musiałbym za pomocą IS. Serwer Syriusz.

Sory za błędy jeśli takowe wystepuja, lecz pisze z telefonu

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

To co lepsze wpadnie :) Np jak zmienisz i wbije ci np um 12 to zostaw , albo jak wbije sr 20+ to tez zostaw^^

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Średnie bardziej opłacalne, aczkolwiek jak by weszło 25 um 10 lud.. hmm.. marzenia :)

Koleś w mojej gildii na s4 miał takiego riba, tyle, że 26UM i 10lud :D

@topic :

Mieszaj aż wejdą ci jakieś dobre sr, bądz dobre UM(np. sr 30 albo UM 15 i opierdziel go drogo.

Opublikowano

jak to ludzie jest rib do pvp , mieszaj tak żeby um weszły dobre , no chyba że śr wejdą dobre to wtedy zostaw

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wyraznie autor przedstawił, że kd ma do pvp w tym ribie, więc wniosek nasuwa się jeden aby wszedł bon na jak największa liczbę umiejętności. Dodał, że kd usuwac nie będzie. Skoro bedą srednie a kd znowu do pvp Rib traci na wartości

Chciałbyś należeć do Media Team a tutaj zostałeś odrzucony ?

Skontaktuj się ze Mna poprzez gg. Pomogę Ci !!!

8736939

Opublikowano

Średnie, no chyba, że przez te 10 zmianek wskoczy Ci coś dużego jeżeli chodzi o UM ;-)

Opublikowano

Przecież to nie ma sensu. Rozumiem gdybyś pytał jakiego RIB'a lepiej kupić, ale co wkładać? Jeżeli wejdzie Ci śr. 40+ to nadal będziesz jechał w um.? Nie wydaję mi się. Zmieniaj, aż uda Ci się włożyć średnie 30+, lub umiejętności 15+. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...