Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

preblem z vehicles

reeeik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z vehiclesm, wczoraj napisalem posta o skokach na tanki no i wszystko ok ale nie chca dzialac dzis sie dowiedzialem ze zawartosc tego winerara mam wkleic do ''vehicles'' lecz nigdzie tego nie mam przeszukałem wszedzie nie mam tego wiec co mam zrobic ( i jesli jest mozliwosc inna by to dzialalo to chcetnie skorzystam) a i czy to trzeba ustawiac w grze jak juz bedzie dzialac czy automatycznie zmieni mi sie angielski churchil tierV?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przejdź do folderu głównego z grą następnie:

Res_mods>0.8.2> Utwórz tam folder vehicles i wklej zawartość winrara.

Opublikowano

kurde no nie wiem zrobilem tak jak napisane ale i tak wyglad jest taki jak zawsze chyba ze stare latki sa ale watpie wrzucam do tego vehicles folder z tego winrara i nic lipa chyba ze trzeba ustawic w wotcie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP: Na bank wrzuciłeś vehicles z winrara do folderu vehicles w res_mods i dlatego nie działa. Czyli ścieżka wygląda teraz tak:

...\res_mods\0.8.2\vehicles\vehicles

Musisz cały vehicles w res_mods usunąć i do res_mods wrzucić folder vehicles z winara. (FOLDER! NIE ZAWARTOŚĆ) tak żeby w res_mods był tylko jeden, folder vehicles, a nie 2.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

tylko ze ja wgl nie mialem vehicles w game-wot-res mods- a w tym winrar tez nie ma vehicles tylko jakies zdj i to all dostalem stronke z tymi skorkami na ruskiej stronie i za bardzo nie wiem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tylko ze ja wgl nie mialem vehicles w game-wot-res mods- a w tym winrar tez nie ma vehicles tylko jakies zdj i to all dostalem stronke z tymi skorkami na ruskiej stronie i za bardzo nie wiem

no to w takim razie w res_mod/0.8.2 tworzysz folder vechicles, i tam wklejasz zawartość paczki.

76561198001815076.png
Opublikowano

no i tak mam zrobione i nic nadal czolg jest orginalym wygladem w tym winrarze nie ma tego vechicles wiec tam sa tylko zdj i cos jescze ale nic nie dziala macie jakies inne stronki z tymi modami skorkami bo ten ruski to jakis lewy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...