Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dywan

GamePek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien dylemat. Nie wiem czy opłaca mi się zainwestować w dywan.

Posiadam maga 47lvl, Red +3, Holy świeżo wyekspiony na 21 job +0, krzaka zwykłego, eq przeciętne (na przeżycie, nie zamierzam inwestować, bo lvl leci strasznie szybko)

Nie wiem czy opłaca mi się kupić dywan (7kk), a może za te 7kk ulepszyć Holy lub inną kartę?

A tak po za tym na ile bym za te 7kk zdołał go wyplusować (zakładając, że będę mieć jako tako farta)

98038953939237349491.jpg
Opublikowano

Na ten level nie opłaca Ci się kupić dywanu.Zainwestuj w ulepszanie holki. W późniejszym etapie rozgrywki będziesz miał dużo kasy i kupisz sobie ten dywan.Pozdrawiam :)

209ltu9.jpg
Opublikowano

to zależy od ciebie. np

ja bez dywanu nie pozyję bo dla mnie to jest ważniejsze niż eq. holly+5 to nie jest jakąś kosą . o wiele wiecej mozesz miec pkt za jeden LoD.

ja polecam ci zebrac trochę wiecej kasy i wtedy pomyśleć nad skupywaniem sobie takich rzeczy jak dywan.

możesz to uczynić skupujac itemki z nm. w sumie w tydzien zarobisz tyle ze kupisz dywan i ulepszysz holly a nadal zostanie ci 7kk

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Wg mnie ulepszenie holki to dobra sprawa.

Widze ze jestes graczem, ktory "gra" w nostale.

Czyli szybko odrobisz ta kase.

Polecam w poczatkowych fazach gry zbierac te 3-4 kk i ulepszac kazda sp do +5 , bo pozniej bdzie sie taka lamka jak ja, i latasz w holce +3

Na poczatku nie potrzebujesz dywanu.. Dopiero pozniej latasz z tad do tad , a to sie wydaje ze swiatynia od miasta to daleko.

Ekwipunku tez narazie nie potrzebujesz, bo nie ma czegos takiego ze ktos jest koks na 47 lvl jak ma miecz +3 a ktos jest slaby jak ma miecz +0

To praktycznie nie robi roznicy.

Ulepsz holke, oplaci ci sie , potem wyexpisz ja na lod.

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...