Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Strasznie małe zarobki

Vovage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj zakupiłem kbota od Pukacza i boce narazie 1.30h na x8 (alianki + boxy). Wchodze a tutaj taki wynik:

Kredyty 1,5kk

Uridium 2, 700

Jackpot 8

Darm energia 6

Dosw 700000

Powaga 4k

Mi sie zdaje że to bardzo mało. Moje wypo: golec full lf3 full bo2 3 irki reszta flaki (ulepszenia 0) PP5. Nie posiadam peta. W ciągu 1.30h zginołem 4 razy (i tak mam około 600 kuponów na naprawę). Zastanawiam się nad kupnem leonka i x3/x4. (wtedy musze kupic hale i dopiero leonka). Zamierzam teraz kupić peta potem 2 formacje (romb,ćma) i wszystko w PP. (Wrota tylko z darmowych narazie). Irki tylko i wyłacznie handel. Poradzcie coś.

Opublikowano

tak lenek do botowania na x3 to dobry pomysl. Przynajmniej ja tak sadze. Sam botuje lenkiem na x3 3 irki reszta flax full lf3 i bo2 i wyciagam 2-3k uri na godzine. Tylko w dzien czesto mozna pasc :/

4758463064.png

Opublikowano

Własnie tak zrobiłem jak z twoim poradnikiem "gdzie bocić" i straciłem 1.30h mojego życia....... Pozatym jeszcze chce aby ktoś mi doradził co i jak zakupić, gdzie i jak puszczać bota.

Opublikowano

To że flax to nie ma znaczenia....

Te zarobki są b.małe

Na jakim serwie grasz ??

na PL3 x-4 jest tak zawalone bociarzami że latam na mapy wrogów i ich sobie niszcze.....

Opublikowano

To że flax to nie ma znaczenia....

Te zarobki są b.małe

Na jakim serwie grasz ??

na PL3 x-4 jest tak zawalone bociarzami że latam na mapy wrogów i ich sobie niszcze.....

No kurwa wcale , jak poleci z 1 lf-3 i bez dronow bijac po 150 , powiesz , że to tez nie ma znaczenia >.<

WojakPL - Banned

Opublikowano

No kurwa wcale , jak poleci z 1 lf-3 i bez dronow bijac po 150 , powiesz , że to tez nie ma znaczenia >.<

Full lf3 full bo2 a te 5 wolnych miejsc nie robi aż takiej różnicy przy biciu z x1.

do 5 irka kupuj za urke ;)

1,2 ew. 3 irka sie za urke kupuje jak patrze na te twoje rady czasem to po prostu brak słów. Koleś ma 5PP a ty mu doradzasz żeby wydał 144k urki w 2 wolne miejsca, gdy może kupic za to 488 CDD i przywalić ok. 7PP czyli mechanizmy osłony do końca (+25% do osłony) cybernetyke 1 (+4% szkód w walce pvp) i opytmalizacje poszycia jakby jeszcze dozbierał z 30k urki do końca czyli +50000hp!

7yo9.png

Opublikowano

Full lf3 full bo2 a te 5 wolnych miejsc nie robi aż takiej różnicy przy biciu z x1.

1,2 ew. 3 irka sie za urke kupuje jak patrze na te twoje rady czasem to po prostu brak słów. Koleś ma 5PP a ty mu doradzasz żeby wydał 144k urki w 2 wolne miejsca, gdy może kupic za to 488 CDD i przywalić ok. 7PP czyli mechanizmy osłony do końca (+25% do osłony) cybernetyke 1 (+4% szkód w walce pvp) i opytmalizacje poszycia jakby jeszcze dozbierał z 30k urki do końca czyli +50000hp!

A spierdalaj

Licze na warna 5%...

2435676187.png

Opublikowano

A spierdalaj

Licze na warna 5%...

I tym oto sposobem nastawiasz użytkowników przeciwko sobie aby Cię hejtowali i nigdy Ci już nie pomagali..

Przez takich jak Ty to forum ma taką opinię jaką ma.

Napisałbym Ci coś ale nie nie wypada.

Jeśli masz nadal chęć nabijania takich postów w naszym dziale to dam Ci dobrą radę - idź do tego swojego Nostale i nie wracaj.

Może chociaż na tamtej grze się znasz.

Opublikowano

A spierdalaj

Licze na warna 5%...

Pełna kulturka widzę mamusia i tatuś syneczka nie nauczyli... no cóż pozwól że zacytuję :

" Spierdalaj do tego swojego nostale kidzie "

Tyle w temacie bo kontynuowanie na twoim poziomie jest bezcelowe.

7yo9.png

Opublikowano

Masz flaxy w sumie to mało będzie leciec . Polecam x-3/x-4 po 40 minut jedno . i Leonov full speed . a na dronach osłony . Przy takich konfach w 1h wbijam +3/4k uri . Jak kbot działa .

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Pełna kulturka widzę mamusia i tatuś syneczka nie nauczyli... no cóż pozwól że zacytuję :

" Spierdalaj do tego swojego nostale kidzie "

Tyle w temacie bo kontynuowanie na twoim poziomie jest bezcelowe.

Wy za często cytujecie moje posty xD

Przyłączam się... Wypierdalaj bo wkurwiasz noskidzie :P

@top

2,7k uri/h to całkiem nie zły wynik (ja potrafiłem mieć po 1k uri/h -.-

Opublikowano

Witam. Dzisiaj zakupiłem kbota od Pukacza i boce narazie 1.30h na x8 (alianki + boxy). Wchodze a tutaj taki wynik:

Kredyty 1,5kk

Uridium 2, 700

Jackpot 8

Darm energia 6

Dosw 700000

Powaga 4k

Mi sie zdaje że to bardzo mało. Moje wypo: golec full lf3 full bo2 3 irki reszta flaki (ulepszenia 0) PP5. Nie posiadam peta. W ciągu 1.30h zginołem 4 razy (i tak mam około 600 kuponów na naprawę). Zastanawiam się nad kupnem leonka i x3/x4. (wtedy musze kupic hale i dopiero leonka). Zamierzam teraz kupić peta potem 2 formacje (romb,ćma) i wszystko w PP. (Wrota tylko z darmowych narazie). Irki tylko i wyłacznie handel. Poradzcie coś.

A czego ty się spodziewałeś że będziesz mial 5 tyś uri na godzinę z takim kontem? Zajmij sie zakupem irysów. Jak już tak bardzo chcesz tego lenova(chodź moim zdaniem to jest niepotrzebne) to wstaw go w miejsce golca a nie dokupuj kolejny hangar.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Takim kontem ?

Ty chyba sobie żartujesz powinieneś mieć dużo mniejsze zarobi ciesz się że tak dużo zarobiłeś

I mała rada puszczaj bota na x4

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

No nie wiem jeszcze kiedy był Qbot na samiutkich boxach w 1h (x2 wtedy bez bo2) zarabiałem 3,4k uri. A teraz jest ten limicik,a zależy mi też troche na randze (szef podporucznik) i expie. A 1.30h 2,7k uri i tak małe ilości pd i expa to dla mnie koszmar. Zastanawiam się też czy na kryśki nie puścić (tam jeszcze mniejsze prawdopodobieństwo deda). PS wale z x2 (mam przeciążenie ładownosci oczywiście z tym najlepszym dodatkiem na pojemność).

PS. a co z rombem i petem (pierwbym peta kupował) opłaca się? Bo planuje taką kolejność pet-romb-ćma-PP ( jeszcze aegisa planuje i chyba go wsadze pomiędzy PP a ćmą jak zarobki będą dobre)

Opublikowano

Zrób se narazie bańke i poszycie na max, pet (tylko mechanizm do zbierania początkowo kup). Ty siebie dajesz na x-3 na alieny, a pet zbiera boxy. Aegisa póki full irków nie masz nawet nie kupuj już lepiej za tą urke nawet irki kupić lub w PP przywalić ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Nie wiem czy się serce opłaca wychodzi mi że miałbym dodatkowo 54k HP i 18k osłon. Postanowiłem że pet pierwszy później formacja i PP. A irki na handlu (może kupie z 1 za uri). Nie wiem czasem czy na 3-4 dobrze bedzie bocić golcem, bo dużo nalotów a Kbot nie omija wrogich statków tylko jakby nigdy nic bije aliany (nawet koło wrogiego gracza) i dużo czasu na dedach strace (statek zaprawia się z 5 min).

A co do formacji, pomóżcie dobrać najlepszą na alinki (bo na pvp ćma).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...