Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hostingu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję nie za drogiego hostingu z możliwością zmiany slotów. Czyli kupuję np. 10 slotów czyli nie wiem ile to będzie RAM 500? I mogę zmieniać te sloty. Czyli jednym słowem na którym kupuje się RAM a nie sloty.

Opublikowano

Polecam netshoot.pl, bardzo dobry i polecany hosting. Posiadają sporą liczbę RAMu - 1GB na 10 slotów czyli 2 razy więcej niż na craftserve.pl. Posiadają miły, autorski panel zarządzania z dostępem do konsoli oraz WebFTP. Administracja fachowa, naprawia błędy serwera po godzinie od momentu napisania w HelpDesk. Cena za slot w Zamościu 3 zł.

3 zł za slot to wg. mnie dużo. A czy jeśli zakupię "Pamieć RAM do serwera minecraft" To jest sam RAM bez serwera i muszę zakupić serwer czy za sam RAM mogę zapłacić i postawić serwer.

Opublikowano

Ja polecam Sored.pl

Masz pełny dostęp do SSH i FTP

Bardzo dobry hosting ale jak dla mnie za drogi. Znaczy może on jest tani ale ja raczej nie będę miał tyle zapłacić. Mam 12 lat wiec tak do 30-40 :)

Macie inne?

Opublikowano

Ja polecam CraftServe.pl Co prawda nie możesz zmieniać ilości slotów ale jest dynamiczny masz darmowe Mumble,HelpDesk,bazydanych MSQL i dostęp do ftp.. Także silnik ustawiasz na stronie serwera nie wgrywasz pluginow przez ftp tylko masz od tego odpowiedni dzial na stronie :) Naprawdę polecam teraz mam 10slotow nie narzekam ;) Za miech zwiększam ilość slotów.. Na nowy rok była 20% zniżka co się bardzo opłacało :D

sgh.png
KLIK!! W napis wyżej by ocenić :D
Gdy do mnie piszesz na gg,skype i pw przedstaw się i dopiero opisz czego

ode mnie potrzebujesz :P

Opublikowano

Mówię ci CraftServe.pl jest najlepszą siecią ;)

sgh.png

Opublikowano

Zobacz tutaj:

http://craftshell.pl/index.php/konta-shell/platne-konta-shell

@Up Nie dla mnie. Potrzebuje płatności SMS dla graczy żeby odrazu szło na hosting. Nie chodzi mi o SMS SHOP

Opublikowano

Wybredny jesteś.. A co do tego ramu ... Przecież jak kupisz np ram na 10slotów a dasz przykładowo 20slotów to lagi będą ..

sgh.png

Opublikowano

Następne "wybredzeństwa" z mojej storny :)

Fiberhost - Nie mogę się zarejestrować. Niby wszystko ok ale nie przychodzi e-mail.

StregaSerwerów.pl - Ja chcę kupic RAM a nie sloty. A po za tym jeśli mam sloty kupić to mam lepszy i tańszy hosting.

craftshells - Hmm... Ja potrzebuje z możliwością SMS nie o to mi chodzi że ja mam płacić SMS tylko gracze :).

Macie inne :)?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepszy hosting, oraz taki jak szukasz z możliwością zmian slotów (możesz wszystko robić w każdej porze) Najlepszy panel, szybka pomoc

to

OwnSerwer.pl

Najlepszy i najtańszy hosting..

----------------

1. Możliwość zmiany pakietów w każdej chwili

2. Możliwość zmiany slotów w każdej chwili

3. Możliwość zrobienia Automatycznego Sklepu (API)

4. Możliwość do wielu dodatków od ich strony

5. Automatyczne kupowanie serwera/przedłużanie go itp. itd.

W panelu masz takie coś

Zamów Serwer

Moje Serwery

Płatności

Wirtualny portfel

Historia płatności

Transfer pieniędzy

Widget płatności

Widget historia

API płatności

Ustawienia

Mój profil

Program partnerski

Pomoc

Helpdesk

Baza wiedzy

Jak wejdziesz w serwer to masz takie coś:

Konfiguracja, kontrola

Edycja plików konfiguracji

FTP serwera

Konsola serwera

Modyfikacje

Statystyki

Udostępnianie

Bukkit (Instalator)

Bukkit paczki

Własny adres Serwera

Reinstalacja serwera

Tego jest OGROM !

Najlepszy na prawdę hosting.

Tani a na prawdę dobry!

Opublikowano

Najlepszym hostingiem, można powiedzieć, że na świecie hehe :D To

ovh.pl

Jednak tam, wchodzą profesjonaliści :) Tam możesz wybrać co tylko chcesz, sam dajesz im ofertę, jednak ceny są wielkie :)

Przykładowo jak chciałem tam postawić profesjonalny serwer z zabezpieczeniami, domeną, Cpanelem, na linuxie to cena mi wyskoczyła : 10453zł :DDDDDDDDDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...