Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Instalator windows

DavMine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

mam problem nie mogę zaistalować quicktime ponieważ kiedy włanczam instalke występuje ten błąd istalowałem już kilka razy quice i nadal nic a jest mi potrzebny 2qs42eo.jpg kto pomoże limit like

4kbucl.png
Opublikowano

Odpowiedź gimbusa: Zrób formata -.- Normalna odpowiedź: A czy co kolwiek innego ci się instaluje czy masz ten sam error?

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@up

Odpal instalacje podczas uruchamiania systemu

podczas uruchamiania systemu pod jakimś F LOOL czyli co włanczam instalacje i klikam wszystkie F :D

4kbucl.png
Opublikowano

Nie mam teraz dostępu do XP ale czy przypadkiem ten instalator to nie część systemu, która jest tak jak by trochę oddzielnie? Sprawdź w dodaj usuń programy czy nie ma tam czegoś takiego jak Instal shield albo coś w ten deseń :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@up

niemam czegoś takiego tam jak instal shield a przy okazij skasowałem zbędne programy :D czyli co mam to zaistalować ??? a to nie jest jakieś zabezpieczenie ???

4kbucl.png
Opublikowano

Spróbuj coś wgrać jak wyskoczy ci ten błąd wejdź do menedżera zdarzeń i sprawdź jaki to jest błąd dokładnie :) Tam będzie kod błędu i jakiś krótki opis :)

Opublikowano

tia, błędne wpisy w rejestrze i położeń plików instalek

już dawno powinno pobrać ci poprawkę na to z windows update, zaktualizuj system

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...