Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zanikajacy internet :(

gospel0106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc czasami zanika mi internet wylacza mi sie skype jak rozmawiam albo gdy gram w minecrafta mam End Of Stream :(

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ale zanika internet od routera do sieci czy od kompa do routera?? Sprawdź ikonkę połączenia na pasku kiedy nie będzie neta :) Jak będzie czerwony X to znaczy że nie masz połączenia z routerem jak będzie żółty wykrzyknik to znaczy że do routera nie dochodzi net ale ty z routerem jesteś połączony :) Sprawdź to i napisz będzie wiadomo gdzie szukać problemu :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Tak o Internet mam z kafejki ( raczej slaby dostawca bo czesto mam duzy ping )

mam jeszcze w poleczenia sieciowe takie polaczenie jak : Polaczenie lokalne 3 wylaczaone ale to jest adapter.Nie wiem jak to sie dzieje,ze zanika czy sie offa naprawde nie wiem

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jeśli masz z jakiejś kafejki to ja bym się zapał tylko do dostawcy :) Że net zanika a nie do siebie :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Mysle,ze to antena bo czesto mam end of stream w mc a czasami offa mi skype na 5 sekund albo 10

musisz MTU zmienic chyba iz masz radiuwke to mozesz hamski sygnał miec na ap jaki router jak radiuwke masz jaki ap i jaki internet

A jak zmienic mtu ? Nic mi sie nie zepsuje ?

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...