Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] IP

mafiozodo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ktos wie jak zmienic 100% ip kompa lub proxy nie takie tam jak przez te bramki.

poprostu choodzi mi zmieniam i komp m,a inny adres potrzebne do urki kto mi da ze bedzie działac podziele sie bugiem na pw.

Opublikowano

Wpisz w google proxy list, wpisujesz w przeglądarce jak w ustawieniach do opena i tyle.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Wpisz w google proxy list, wpisujesz w przeglądarce jak w ustawieniach do opena i tyle.

tak niedziała jak na opena

tak niedziała to musi byc widoczne jako nowy komp

Opublikowano

Musi dzialac, wpisujesz ip innego kraju, wchodzisz na jakas stronke co ci ip pokazuje, i pisze, ze jestes w innym kraju, chcesz to moge ci to zrobic na teamviever, nie mam nic do roboty

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

A co to ma do działu DarkOrbit?

Z takimi tematami proszę o pisanie w dziale "komputery" a używanie proxów..pff

Poza tym bramki proxy ukrywają IP a nie zmieniają je ;f

Opublikowano

Są bramki które losują IP i raz mnie mogą przydzielić do Stanów raz do Gwatemali, ale najlepiej zrobić łańcuch bramek, tzn wejść w losującą i z niej do kolejnej losującej bo podobno te bramki mają obowiązek udostępnić jakimś tam służbom twoje IP na żądanie jakbyś za dużo nabroił, także z łańcuchem udostępni IP wylosowane przez wcześniejszą bramkę, np. w Wietnamie :D

7yo9.png

Opublikowano

TOR/VPN

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Najprościej będzie użyć jakiegoś VPNa. Jak coś to odezwij się na priv to ci wytłumaczę co i jak.

reklama

Opublikowano

A ten program np. Hide My IP to jest właśnie VPN :D Są też inne zarówno darmowe jak i płatne.

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...